ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Nations Laegue: Ελβετία – Δανία

Nations Laegue: Ελβετία – Δανία
Spread the love

Ο αγώνας ανάμεσα στην Ελβετία και την Δανία, που θα διεξαχθεί στις 15 Οκτωβρίου 2024 (21:45) για το Nations League, είναι κρίσιμος και για τις δύο ομάδες, αφού φαίνεται να είναι παρόμοιας δυναμικής και θα κοντραριστούν πρόσωπο με πρόσωπο.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανίας, καθώς και πρωτοπόρο με 7 βαθμούς, αλλά και με την Σερβία. Η Ελβετία βρίσκεται τέταρτη και τελευταία με 0 βαθμούς, αφού έχει ηττηθεί και από τις τρεις ομάδες που ανταγωνίζεται. Δύο φορές έχει χάσει μάλιστα με 2-0, από Σερβία και Δανία (σ.σ. στον πρώτο τους αγώνα) ενώ από την Ισπανία με το βαρύ 4-1. Σημαντικό το γεγονός ότι στα 2 από τα 3 παιχνίδια της έχει δεχθεί κόκκινες κάρτες και μάλιστα στο πρώτο της παιχνίδι παραπάνω από μία.

Η Δανία από την άλλη βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 6 βαθμούς, έχοντας 2 νίκες και μόλις 1 ήττα. Ξεκίνησε δυναμικά απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο, όπως και με Σερβία (2-0), αλλά στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε από την Ισπανία με 1-0. Οι Δανοί έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ, ενώ έχουν πετύχει τέσσερα. Σήμερα θα ταξιδέψουν στο Σεντ Γκάλεν για να πάρουν τους 3 πολύτιμους βαθμούς, ελπίζοντας σε γκέλα των Ισπανών, αφού βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πίσω.

Στατιστικά:

  • Head to head: Στις τελευταίες 4 αναμετρήσεις, η Δανία έχει 2 νίκες, ενώ οι άλλες 2 έληξαν ισόπαλες. Η Ελβετία δεν έχει κερδίσει ακόμα τη Δανία.
  • Γκολ: Η Δανία έχει σκοράρει συνολικά 6 γκολ απέναντι στην Ελβετία, ενώ η Ελβετία έχει σημειώσει 3 γκολ.
  • Γκολ ανά παιχνίδι: Η Ελβετία έχει μέσο όρο 0.75 γκολ ανά αγώνα στις μεταξύ τους συναντήσεις, ενώ η Δανία 1.5 γκολ.

Πιθανοί σκόρερ:

  • Για την Ελβετία, ο Noah Okafor είναι πιθανός σκόρερ, ενώ για τη Δανία, ο Jonas Wind έχει καλές πιθανότητες να σκοράρει, δεδομένης της πρόσφατης φόρμας του.

Αναλύσεις και προγνώσεις:

  • Πολλά από τα στατιστικά δείχνουν ότι πιθανόν να μην μπουν πολλά γκολ. Οι προηγούμενοι αγώνες των δύο ομάδων έδειξαν χαμηλά σκορ, με κάτω από 2,5 γκολ.
  • Πιθανή πρόβλεψη για τον αγώνα είναι μια ισοπαλία ή νίκη της Δανίας με μικρό σκορ, δεδομένης της αμυντικής σταθερότητας της Δανίας και των προβλημάτων της Ελβετίας στην επίθεση

Απουσίες:

  • Ελβετία: Θα απουσιάσει ο βασικός δεξιός φουλ-μπακ Βίντμερ, λόγω τιμωρίας, ενώ πριν από λίγες ημέρες αποχώρησαν λόγω τραυματισμού ο στόπερ Ομέραγκιτς και ο χαφ Ζακάρια.
  • Δανία: Από την άλλη ο Κάσπερ έχει δύο σημαντικά προβλήματα, αφού συμπλήρωσαν κάρτες και είναι τιμωρημένοι ο βασικός αμυντικός Βίκτορ Κρίστιανσεν και ο βασικός μεσοεπιθετικός Μόρτεν Χιούλμαντ. Στις θέσεις τους αναμένεται να μπουν οι Μαντς Ρέρσλεφ και Μάντς Μπίντστρουπ.

 

Πιθανές ενδεκάδες:

  • Ελβετία: Κόμπελ, Ρίντερ, Ακάντζι, Ροντρίγκεζ, Ελβέντι, Φρόιλερ, Τσάκα, Άμπισερ, Αμντουνί, Εμπολό, Εντόι.
  • Δανία: Σμάιχελ, Νέλσον, Κρίστενσεν, Βέστεργκαρντ, Μπα, Χιούλμαντ, Χόμπιεργκ, Κρίστιανσεν, Πούλσεν, Έρικσεν, Χόιλουντ. 

Πρόταση: 2 και under 3.5

(Visited 279 times, 1 visits today)
About Author

Χρυσουλα Μουρτίκα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x