ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Κολομβίας: Ντεπορτίβο Πάστο – Μπουκαραμάνγκα

Κύπελλο Κολομβίας: Ντεπορτίβο Πάστο – Μπουκαραμάνγκα
Spread the love

Στο «Λιμπερτάδ» του Σαν Χουάν Ντε Πάστο, η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στην τοπική Ντεπορτίβο και τη Μπουκαραμάνγκα, για τα προημιτελικά του κυπέλλου, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στην έδρα της πρωταθλήτριας Κολομβίας.

Να σημειωθεί, πως στα προημιτελικά του κυπέλλου Κολομβίας δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Τα υπόλοιπα ζευγάρια επίσης, το μεγάλο ντέρμπι μίσους Αμέρικα Κάλι – Ντεπορτίβο Κάλι και τα Τζαγκουάρες – Ατλέτικο Νασιονάλ και Μεντεγίν – Τσικό.

Πρόκριση σε βάρος της Ντεπόρτες Τολίμα στην φάση των «16» για τη Ντεπορτίβο Πάστο, η οποία όντας αουτσάιντερ πραγματοποίησε την έκπληξη, καθώς επικράτησε 2-1 στην πρώτη μονομαχία τους στο «Μανουέλ Μουρίγιο Τόρο» και αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με την αντίπαλο της στον επαναληπτικό στο «Λιμπερτάδ». Στην άλλη πλευρά, δύο ισοπαλίες με τη Μιγιονάριος στην φάση των «16» για τη Μπουκαραμάνγκα, με 0-0 αρχικά στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά και 1-1 στον επαναληπτικό στο γήπεδο της, με την πρωταθλήτρια Κολομβίας όμως πιο τυχερή στην διαδικασία των πέναλτι.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Ντεπορτίβο Πάστο, δύο για τη Μπουκαραμάνγκα και τέσσερις ισοπαλίες, στις εννέα μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Λιμπερτάδ».

Λεπτές οι ισορροπίες, μιλώντας για μονομαχία δύο ομάδων που βράζουν στο ίδιο καζάνι αυτό το διάστημα, υπολογίζοντας και την εικόνα τους στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα, εκεί όπου η Ντεπορτίβο Πάστο έχει ξεπεράσει το ταβάνι της και βρίσκεται στην 8η θέση, αξιώνοντας πλέι οφ, κάτι που θέλει φυσικά και η Μπουκαραμάνγκα που είναι 10η.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 677 times, 8 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x