ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Νασιονάλ – Μιραμάρ

Ουρουγουάη: Νασιονάλ – Μιραμάρ
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, η Νασιονάλ φιλοξενώντας στο «Γκραν Πάρκε Σεντράλ» τη Μιραμάρ, ψάχνοντας, στο ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του Κλαουσούρα, το τρίποντο με το οποίο θα ανακτήει εκ νέου την κορυφή.

Τρία πρωταθλήματα στην Ουρουγουάη, το Απερτούρα, το Κλαουσούρα και το Intermedio ενδιάμεσα αυτών, σημειώνοντας πως υπάρχει ειδική βαθμολογία με το σύνολο των βαθμών και των τριών, που καθορίζει τις ομάδες που θα αγωνιστούν στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής και αυτές που θα υποβιβαστούν. Άξιο αναφοράς, πως η ομάδα που θα βρεθεί στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας, κερδίζει την απευθείας συμμετοχή της στον τελικό των πλέι οφ για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με αντίπαλο τη νικήτρια του ημιτελικού, όπου αναμετρώνται οι δύο ομάδες που πήραν την πρωτιά σε Απερτούρα και Κλαουσούρα. Δύο όμιλοι επίσης των οκτώ ομάδων στο ενδιάμεσο πρωτάθλημα, με τις νικήτριες αυτών να αναμετρώνται στον τελικό. Η νικήτρια του τελικού κερδίζει την συμμετοχή της στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα και θέση στον τελικό του Σούπερ Καπ όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Ουρουγουάης.

Τρία συνεχόμενα τρίποντα για την αήττητη στο Κλαουσούρα, Νασιονάλ, μετά και το 1-0 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Σέρο Λάργκο, το οποίο έστειλε την ομάδα του 63χρονου Μαρτίν Λασάρτε στην κορυφή. Στο -2 βεβαία με αγώνα λιγότερο μετά την χθεσινή νίκη της πρωτοπόρου για την ώρα Μπόστον Ρίβερ, ψάχνοντας όπως προαναφέρθηκε το τρίποντο με το οποίο θα ανακτήσει όπως προαναφέρθηκε και πάλι την κορυφή. Στόχος ξεκάθαρα η κατάκτηση του Κλαουσούρα, αλλά και η 1η θέση στην συνολική βαθμολογία, για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με τη νικήτρια του Απερτούρα, «μισητή» Πενιαρόλ. Στην αντίπερα όχθη, αήττητο πέντε αγωνιστικών για τη Μιραμάρ, η οποία πάντως δεν έμεινε ευχαριστημένη την περασμένη εβδομάδα από το 2-2 φιλοξενώντας την Ράσινγκ Μοντεβιδέο, καθώς πέταξε στα σκουπίδια δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη παραμονής που δίνει στην συνολική βαθμολογία.

Προϊστορία: Επικράτηση με 4-0 το 2023 για τη Νασιονάλ, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μιραμάρ.

Φαβορί στο σετ των τιμών η αήττητη στο Κλαουσούρα, Νασιονάλ, με πολύ χαμηλό όμως το 1,30 που την συνοδεύει, ειδικά κόντρα σε μία ομάδα που έχει και αυτή καλό σερί, αλλά και παίζει με το μαχαίρι στα δόντια.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 626 times, 4 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x