ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Women΄s Champions League : Τβέντε- Τσέλσι

Women΄s Champions League : Τβέντε- Τσέλσι
Spread the love

Οι γυναίκες της Τσέλσι θα επιδιώξουν να επεκτείνουν το απόλυτο σε νίκες που τρέχουν από την αρχή της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις αλλά η Τβέντε με το 2ιπλο που πέτυχαν στην πρεμιέρα επί της πρωταθλήτριας Σκωτίας Σέλτικ απέδειξαν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Η Τβέντε “πρωτάρα” στην φάση των ομίλων στο Champions League φιλοδοξεί σε μια αξιοπρεπή πορεία αφού πρώτα απέκλεισε την Κάρντιφ ,την Βαλούρ και την Όσιγιεκ , με συνολικό σκορ: 8-1, στα προκριματικά.

Μάλιστα ξεκίνησε εντυπωσιακά στο γκρουπ αφού επικράτησε με 2-0 της Σέλτικ στην Γλασκόβη.

Εντός των τειχών η ισοπαλία στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Εξέλσιορ (1-1) μπορεί να μην ήταν αυτό που ήθελαν αλλά τουλάχιστον επέκτειναν το αήττητο ξεκίνημα τους στην σεζόν σε εννέα αγώνες.

Οι Λονδρέζες ταξίδεψαν στην Ολλανδία με μεγάλη αυτοπεποίθηση απόρροια των τεσσάρων σερί νικών που έχουν πετύχει σε όλες τις διοργανώσεις με την ,πρώην τεχνικό της Λυών, Σόνια Μπόμπαστορ στον πάγκο τους.

Αρχικά για την Premier League επικράτησαν back to back των: Άστον Βίλα, Κρίσταλ Πάλας για να έλθει στην συνέχεια η νικηφόρο πρεμιέρα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης με 3-2 που παράλληλα επέκτεινε το αήττητο σερί τους με την Βασίλισσα στους πέντε αγώνες. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους κέρδισαν με 2-1 την συμπολίτισσα τους Άρσεναλ εκτός έδρας που είναι μαζί με την Μ.Σίτι οι δυο ομάδες που θα αμφισβητήσουν την πενταετή κυριαρχία τους στο Αγγλικό πρωτάθλημα.

Αξίζει να αναφερθεί πως μετράνε ήδη 10 ματς αήττητες εκτός έδρας στο Champions League με απολογισμό: 7-3-0.

 

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν απόψε για πρώτη φορά στα Κύπελλα Ευρώπης.

 

* Το αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι οι Λονδρέζες και το combo του 2ιπλου με Over 3,5 είναι πολύ πιθανό εδώ. Στα ειδικά στοιχήματα για την Τσέλσι , η Sam Kerr και η Lauren James είναι πάντα απειλητικές μπροστά από το τέρμα, ενώ από την πλευρά της Τβέντε , η Renate Jansen αποτελεί σημαντική επιθετική δύναμη. Παράλληλα, η Guro Reiten για τις μπλε είναι πολύ πιθανό να συνεισφέρει με ασίστ.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 3,5

(Visited 33 times, 33 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x