Spain La Liga ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La Liga : Θέλτα – Ρεάλ

La Liga : Θέλτα – Ρεάλ
Spread the love

Ο επερχόμενος αγώνας ανάμεσα στη Θέλτα Βίγκο και τη Ρεάλ Μαδρίτης υπόσχεται έντονη δράση. Ακολουθεί μια αναλυτική προεπισκόπηση του αγώνα, με έμφαση στις στατιστικές, την προϊστορία, και τις πιθανές ενδεκάδες.

Στατιστικά & Προϊστορία

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ισχυρό προβάδισμα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Από τις 42 συναντήσεις, η Ρεάλ έχει κερδίσει 30 φορές, ενώ η Θέλτα μόλις 7. Σε αυτούς τους αγώνες σημειώνονται κατά μέσο όρο 3.4 γκολ ανά αγώνα, γεγονός που υποδηλώνει επιθετικό παιχνίδι. Στα πιο πρόσφατα ματς, η Ρεάλ επικράτησε με 4-0 τον Μάρτιο 2024 και 1-0 τον Αύγουστο 2023​ .

Η Θέλτα έχει δείξει αμυντικές αδυναμίες, με μέσο όρο 1.67 γκολ κατά ανά αγώνα στη σεζόν, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης σκοράρει 1.8 γκολ ανά αγώνα εκτός έδρας​

Πιθανοί Σκόρερ & Ασίστ

• Για τη Ρεάλ, οι Βινίσιους και Ροντρίγκο είναι οι πιο πιθανοί σκόρερ, ενώ ο Τζουντ Μπέλινγχαμ μπορεί να συνεισφέρει τόσο σε γκολ όσο και σε ασίστ.
• Για τη Θέλτα, ο Ιάγο Άσπας παραμένει ο πιο επικίνδυνος παίκτης, τόσο για το σκοράρισμα όσο και για τη δημιουργία φάσεων​

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το προβάδισμα για τη νίκη, με το τελικό σκορ να αναμένεται να κυμανθεί γύρω στο 0-2 ή 1-3 υπέρ της. Παρά τη δυναμική της Θέλτα, οι επιθετικές επιλογές και η σταθερή άμυνα της Ρεάλ δίνουν στους Μαδριλένους το προβάδισμα.

Πρόταση: γκολ – γκολ

(Visited 280 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x