ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2: Τρουά – Παρί

Λιγκ 2: Τρουά – Παρί
Spread the love

Ο αγώνας ανάμεσα στις Τρουά – Παρί (21/10, 21:45) κλείνει την 9η αγωνιστική για την δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, με την φιλοξενούμενη ομάδα να φτάνει στην κορυφή σε περίπτωση νίκης.

Η Τρουά μετά από 8 αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και έχει ανάγκη την σημερινή νίκη για να ξεφύγει από τον «πάτο». Έχει καταφέρει να κερδίσει βαθμούς μόνο από την Μετς, την οποία και κέρδισε με 2-1, αλλά και στον αγώνα με την Μπαστιά, που έληξε 0-0.

Από την άλλη πλευρά, η Παρί έχει ξεκινήσει την σεζόν με πολύ καλά ποσοστά και έχει φτάσει τους 18 βαθμούς σε 8 παιχνίδια. Έχει όμως και 2 ήττες με Μπαστιά (2-1) και Μετς (2-1), αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και φυσικά μπορεί να φτάσει και στην κορυφή αν επικρατήσει σήμερα.

Προϊστορία: Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 10 φορές σε επίσημα παιχνίδια με την Παρί να έχει το πάνω χέρι, αφού έχει φέρει 4 νίκες, 4 ιοσπαλίες και έχει ηττηθεί μόλις 2 φορές.
Η έδρα της Τρουά ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στο σημερινό παιχνίδι, αλλά φυσικά τον πρώτο λόγο έχει η φιλοξενούμεη ομάδα.

Απουσίες: Από την πλευρά της Τρουά, ο Ντουμόν Στεφάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Καντέ λόγω κόκκινης κάρτας, Σανγκαμά, Μέντες, Νονζέ και Ταράτ. Από την άλλη, ο Γίλι Στεφάν δεν υπολογίζει στους Κορέ, Γκέγε και Αλακούχ για το σημερινό ματς.

Πιθανοί παίκτες για σκόρερ: Η Τρουά στηρίζεται σε παίκτες όπως ο Μπα και ο Ραφίκι Σαΐντ για να ανατρέψει την άμυνα της Παρί. Από την πλευρά της Παρί, ο Καμαρά είναι ένας από τους πιο απειλητικούς παίκτες που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση​.

Πρόταση: under 2.5 (1.85)

(Visited 188 times, 2 visits today)
About Author

Χρυσουλα Μουρτίκα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x