Premier League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League : Νότιγχαμ Φόρεστ- Κρίσταλ Πάλας

Premier League : Νότιγχαμ Φόρεστ- Κρίσταλ Πάλας
Spread the love

Στο City Ground η Νότιγχαμ Φόρεστ δίχως τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο στο πάγκο της θα επιδιώξει να βάλει στοπ στο αρνητικό σερί των εφτά αγώνων δίχως “τρίποντο” μπροστά στο κοινό τους σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας απέναντι της τους “Αετούς του Λονδίνου” οι οποίοι έχουν ήδη τρέξει το ίδιο αρνητικό ρεκόρ με αποτέλεσμα να βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι ρεντς έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας και με μεγάλη αυτοπεποίθηση από το Stamford Bridge απέναντι στην Τσέλσι (1-1) την περασμένη αγωνιστική και θα επιδιώξουν απόψε να επιστρέψουν και στις νίκες αφού μπροστά στο κοινό τους μετράνε ήδη έξι διαδοχικά παιχνίδια στην κατηγορία δίχως νίκη με πιο πρόσφατη το 3-1 επί της Φούλαμ πέρσι στις αρχές Απριλίου.

Το αρνητικό ρεκόρ τους επεκτείνεται σε εφτά σερί αγώνες δίχως νίκη σε όλα τα τουρνουά ενώ την ίδια ώρα το αντίστοιχο αρνητικό ρεκόρ του συλλόγου είναι τα οχτώ ματς από το 2012.

Η Πάλας πραγματοποιεί μια άθλια εκκίνηση στο νέο πρωτάθλημα αφού με τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες βρίσκεται ήδη στην 18η θέση και εάν δεν κερδίσει ούτε απόψε κινδυνεύει να φτάσει τα οχτώ ματς δίχως νίκη για πρώτη φορά από 1992/93.

Καμία σχέση με το φινάλε της περσινής σεζόν όπου μάζεψε 19 βαθμούς στους τελευταίους εφτά αγώνες της με αποτέλεσμα να τερματίσει άνετη και ωραία στην μέση της βαθμολογίας.

Τα 10 γκολ παθητικό είναι το καλύτερο αμυντικό ρεκόρ του συλλόγου και στο top 6 της κατηγορίας αλλά στον αντίποδα τα 5 γκολ ενεργητικό το χειρότερο ρεκόρ της Λίγκας.

Προϊστορία: Τα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα ισόπαλα ενώ τα πέντε τελευταία όλα με λιγότερα από τρία γκολ.

Στατιστικά:

  • Νότιγχαμ Φόρεστ (Εντός): Σκοράρει κατά μέσο όρο 1.29 γκολ ανά παιχνίδι, ενώ δέχεται 1.3 γκολ. Έχει ποσοστό άνω του 71% για αγώνες με πάνω από 1.5 γκολ.
  • Κρίσταλ Πάλας (Εκτός): Σκοράρει κατά μέσο όρο 1.73 γκολ, ενώ δέχεται 1.7. Το 66% των εκτός έδρας αγώνων της περιλαμβάνουν πάνω από 2.5 γκολ.

Προβλεπόμενες Ενδεκάδες:

  • Νότιγχαμ Φόρεστ (4-3-3): Μιγκέλ – Άινα, Μιλένκοβιτς, Μουρίγιο, Μορένο – Γέιτς, Ντομίνγκεζ, Άντερσον – Χάντσον-Οντόι, Γκιμπς-Γουάιτ, Γουντ.
  • Κρίσταλ Πάλας (3-4-3): Χέντερσον – Τσαλόμπα, Γκέχι, Λακρουά – Μουνιόζ, Λέρμα, Μίτσελ, Γουόρτον – Σαρ, Εζέ, Νκέτια.

* Στα 7/8 φετινά παιχνίδια της Νότιγχαμ Φόρεστ είχαμε Under 2,5 ενώ το ίδιο έχει συμβεί και στα 4/6 της Πάλας. Αμφότερες δεν παίρνουν μεγάλα ρίσκα στα παιχνίδια τους και εκτιμώ πως το ίδιο συντηρητικά θα προσεγγίσουν και το αποψινό ματς.

Στα ειδικά στοιχήματα του αγώνα να προσέξουμε τα έξι (!) αυτογκόλ που έχει στο ενεργητικό της η Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά και τον Κρις Γουντ των γηπεδούχων για πιθανό σκόρερ. Ο 32χρονος φορ από την Νέα Ζηλανδία έχει σκοράρει φέτος 4 γκολ σε 7 αγώνες και έχει 0,7 ratio κάτι που σημαίνει πως στην συγκεκριμένη κατηγορία μονάχα οι: Έρλινγκ Χάαλαντ, Αλεξάντερ Ισακ, Ντιόγο Μότα και ο Ολίσε με τον Κόουλ Πάλμερ είναι πιο ψηλά από αυτόν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ/ Anytime σκόρερ ο Κρις Γουντ/ Να υπάρξειαυτογκόλ στο ματς.

(Visited 221 times, 13 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x