ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Βίλα Νόβα – Αμαζόνας   

Βραζιλία Β΄: Βίλα Νόβα – Αμαζόνας   
Spread the love

Έξι αγωνιστικές για το φινάλε στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας και μονόπλευρο θεωρητικά το ενδιαφέρον στο ματς στο «Ονέσιο Μπρασιλέιρο Αλβαρένγκα» της Γκοϊανίας, ανάμεσα στην τοπική και 6η στον βαθμολογικό πίνακα Βίλα Νόβα και την 11η και νεοφώτιστη Αμαζόνας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα θα πανηγυρίσουν την άνοδο και οι ισάριθμες τελευταίες θα γνωρίσουν τον υποβιβασμό στην 3η κατηγορία. Πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι ο μεγαλύτερος αριθμός νικών, στην συνέχεια η διαφορά τερμάτων και ακολούθως η καλύτερη επίθεση.

Βαρύ 0-3 το Σάββατο που μας πέρασε φιλοξενώντας την Κοριτίμπα, με την Βίλα Νόβα να γνωρίζει την πρώτη της φετινή ήττα στο γήπεδο της στο πιο κρίσιμο χρονικά σημείο, «υποχωρώντας» στην 6η θέση και το -4 από την 4η στον βαθμολογικό πίνακα Μιρασόλ. Τρεις βαθμοί που πολύ πιθανό να αποδειχθούν πολύ καθοριστικοί, με απόλυτα λογικό η νίκη να είμαι μονόδρομος στο σημερινό ματς, ελπίζοντας να έχουν απώλειες βαθμών σήμερα τόσο η Μιρασόλ που δοκιμάζεται στο Μασεϊό με την τοπική Κλαμπ Ρεγκάτας όσο και η 5η στον βαθμολογικό πίνακα Σεαρά στη μονομαχία της στο Ρίο με την Σάντος. Στον αντίποδα, επικράτηση με 2-1 φιλοξενώντας την Αβαΐ, πραγματοποιώντας μάλιστα με δύο τέρματα στο φινάλε την ανατροπή, με την Αμαζόνας να είναι κοντά στη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής, που ήταν και ο βασικός της στόχος, βάζοντας ταυτόχρονα ταφόπλακα στις λιγοστές ελπίδες που διατηρούσε η αντίπαλος της για την άνοδο.

Προϊστορία: Το σημερινό θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία στην Γκοϊανία, ενώ επικράτηση με 2-1 για την Βίλα Νόβα σε αυτό του 1ου γύρου του φετινού πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας στην έδρα της Αμαζόνας.

Μονόδρομος η νίκη για την Βίλα Νόβα, επιλέγοντας όμως ειδικό στοίχημα τερμάτων και γιατί η Αμαζόνας δεν έχει πίεση, αλλά κυρίως, γιατί η ομάδα της Γκοϊανίας δείχνει τάσεις «αυτοχειρίας» στο φινάλε για μία ακόμα χρονιά, ενώ έδειχνε έτοιμη για την πολυπόθητη άνοδο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 619 times, 3 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x