ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Nations League: Σκωτία-Ελλάδα

Nations League: Σκωτία-Ελλάδα
Spread the love

Στο Χάμπντεν Παρκ η Ελλάδα παίζει με τη Σκωτία στη ρεβάνς του 0-1  στο Καραϊσκάκη.

Οι γηπεδούχοι, στο πρώτο ματς, εκμεταλλεύτηκαν το πρώτο ημίχρονο και το δώρο -πέναλτι  του Γερμανού διαιτητή με την κόντρα του Ρότα με τον Μακ Τομινέι κράτησε το προβάδισμα στο β μέρος και  και τελικά πήρε τη νίκη.

Οι Σκωτσέζοι θα προσπαθήσουν να  δώσουν χώρο στην Ελλάδα και να ψάξουν τις αντεπιθέσεις  προσπαθώντας να  κοδηγήσουν την ομάδα μας σε παιχνίδι με σέντρες, κάτι που έκαναν στο πρώτο μερος.

Προβλήματα αγωνιστικά δεν υπάρχουν.

Η Ελληνική ομάδα, ουσιαστικά, πάει χωρίς καθαρό εξάρι. Ο Σιώπης είναι τιμωρημένος  , ο Γαλανόπουλος κλήθηκε στη θέση του  ,αλλά το ερώτημα είναι ποια θα είναι η σύνθεση της μεσαίας γραμμής αλλά και της επίθεσης. Παυλίδης και Ιωαννίδης  είναι στην ίδια θέση για να ξεκινήσουν, λογικά οι Μάνταλος-Ζαφείρης- Γαλανόπουλος θα είναι η τριάδα στη μεσαία γραμμη εκτός αν γίνει η έκπληξη και παίξει ο Ρέτσος αμυντικό χαφ, αλλά μοιάζει δύσκολο. Επίσης, λογικά ο Γιαννούλης θα πάρει τη θέση του Τσιμίκα, ενώ Ρότα και Βαγιαννίδης είναι στο 50-50. Λογικά θα ξεκινήσει ο Καρέτσας για τον Μασούρα.

 

Προϊστορία: Το 1996 η Σκωτία κέρδισε 1-0 με γκολ του Μακ Κόιστ στο 76.

Εκτίμηση:Δύσκολα θα ανοίξει το ματς ,που μοιάζει με παρτίδα σκάκι. Οι Σκωτσέζοι είναι aggressive και πάνε στις μάχες στη μεσαία γραμμή ,η Ελλάδα θα κάνει αλλαγές και πρέπει να έχει υπομονή για να χτυπήσει όταν πρέπει. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Σκωτία έχει σκοράρει πρώτη στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 -Πέναλτι στο ματς -Σκόρερ -Καρέτσας -Παυλίδης-Τσε Ανταμς 

(Visited 440 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest


0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x