Στο «Stadio Artemio Franchi» η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει την Μπέτις (08/05/2025, 22:00) για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Conference League. Ο πρώτος αγώνας στη Σεβίλλη βρήκε νικήτρια την Μπέτις με 2-1 .
Να σημειώσουμε ότι η Φιορεντίνα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος ηττήθηκε με 1-0 από τη Ρόμα και πλέον με 59 βαθμούς είναι στην 8η θέση και απέχει 4 βαθμους από την Ευρώπη . Δεδομένου ότι στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας είναι η Μπολόνια και η Μίλαν ( και οι δύο εκτός Ευρώπης από το πρωτάθλημα ) οι ελπίδες της Φιορεντίνα για να ξαναβγεί στην Ευρώπη επικεντρώνονται στην κατάκτηση του Conference League (τις δύο τελευταίες χρονιές έφτασε στον τελικό αλλά τον έχασε) .
Από την άλλη η Μπέτις έχει εξασφαλίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο στην Ισπανία αφού είναι στην 6η θέση με 57 βαθμούς και αυτό που θέλει να καταφέρει είναι να πάρει το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ το οποίο αυτή τη στιγμή το έχει η 5η Βιγιαρεάλ η οποία έχει ένα βαθμό περισσότερο. ( Η Ισπανία θα βγάλει 5 ομάδες φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ) . Μάλιστα στο Ισπανικό Πρωτάθλημα έχει 3 σερί νίκες .
Η Φιορεντίνα την προηγούμενη εβδομάδα στην Ισπανία δεν έπαιξε καλά στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 64′ και τότε πήρε τα πάνω της και ρίσκαρε παραπάνω. Στο 73′ μείωσε στο τελικό 2-1. Αυτό το σκορ, αν μη τι άλλο, είναι καλύτερα διαχειρίσιμο και της δίνει μεγαλύτερες ελπίδες για να κάνει την ανατροπή στη σειρά και να πάρει το εισιτήριο στον τελικό του Conference League για 3η σερί σεζόν.
Η γηπεδούχος δεν έχει τον μέσο Μπόβε, ενώ εκτός είναι ο μπακ Ντοντό και ο χαφ Κατάλντι. Η Μπέτις δεν έχει τον αμυντικό Γιορέντε, τον χαφ Ρόκα και τον επιθετικό Άβιλα.
Πιθανές ενδεκάδες
Φιορεντίνα (3-5-2): Δε Χέα – Πόνγκρατσιτς, Κομούτσο, Ρανιέρι – Παρίζι, Μαντράγκορα, Αντλί, Φατζόλι, Γκόζενς – Μπελτράν, Γκούντμουντσον.
Μπέτις (4-2-3-1): Βιέιτες – Ρουϊμπάλ, Μπάρτρα, Νάταν, Περό – Καρδόσο, Φορνάλς – Άντονι, Ίσκο, Άμπντε – Μπακαμπού.
Προϊστορία
Φιορεντίνα με ομάδες από την Ισπανία
3 νίκες.
4 ισοπαλίες.
10 ήττες.
12-29 γκολ.
Στατιστικά :
Η Φιορεντίνα μετρά 4 γκολ – γκολ και 4 Over στα 5 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις .
Η Μπέτις μετρά 6 γκολ – γκολ και 5 Over στα 6 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις .
Εκτίμηση : Όπως και το πρώτο ματς έτσι και αυτό θα έχει γκολ.Εμείς θα πάμε και με τα πολλά γκολ και από τις δύο ομάδες
Πρόταση: γκολ – γκολ και Over