ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Σούπερ Λιγκ: Βόλος- Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Βόλος- Ολυμπιακός
Spread the love

Στο Πανθεσσαλικό, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απο τον Βόλο για την δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι  έκαναν ντεμπούτο με το αριστερό χάνοντας από τον Αρη με 2-0. Σε ένα παιχνίδι όπου το μόνο που δεν έκανε η ομάδα του Φεράντο ήταν να σκοράρει .

Ο Ισπανός είναι ένας νέος προπονητής με πολύ καλές ιδέες  ,έξυπνος,  που θέλει να φτιάχνει γρήγορες  ομάδες με καλό τρανζίσιον.

Στην αποστολή βρίσκονται 24 παίκτες…Η αποστολή του Βόλου: Σιαμπάνης, Αντεμπάγιο, Μύγας, Σόρια, Χέρμανσον, Κάργας, Λαγονίδης, Τριανταφύλλου, Τασιούρας, Μαρτίνες, Γρόσδης, Χουάνπι, Βαϊνόπουλος, Κόμπα, Προύντζος, Τζόκα, Ζαρζάνα, Λάμπρου, Ασεχνούν, Μπουζούκης, Μακνί, Χάμουλιτς. Εκτός ο μέσος Τσοκάνης και ο αμυντικός Φορτούνα.

Ο Ολυμπιακός έκανε ντεμπούτο με το δεξί, αλλά δύσκολα, απέναντι  στον Αστέρα Τρίπολης με 2-0. Γιαζίτσι και Ελ Κααμπί  σκόραραν στο 93 και 95 αντίστοιχα σπάζοντας την πολύ σκληρή άμυνα του Παντελίδη.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει στη διάθεση του τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ που είναι τραυματίας,ενώ στον αντίποδα επιστρέφουν οι Στρεφέτσα-Καμπελά που έκαναν και το σχετικό κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας που αναμένεται να  είναι πάνω απο 10.000.

Λογικά ο Τούρκος θα είναι στην ενδεκάδα,ενώ  και ο Ζέλσον αναμένεται να είναι βασικός..Σίγουρα ο Μεντιλίμπαρ θα κάνει τρεις -τέσσερις αλλαγές.

 

Προϊστορία: Σε επτά παιχνίδια στο Βόλο ο   Ολυμπιακός έχει έξι νίκες και μία ισοπαλία.

Εκτίμηση: Ο Βολος  πρόπερσι, έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό ,πέρσι οι Πειραιώτες κέρδισαν άνετα…

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2/over 1.5..Under 9,5 κόρνερ, Σκόρερ Ελ Κααμπί

(Visited 248 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x