ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Primera Division: Κόλο Κόλο – Ντεπόρτες Ικίκε

Primera Division: Κόλο Κόλο – Ντεπόρτες Ικίκε
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Μονουμεντάλ» του Σαντιάγκο, με την πρωταθλήτρια Κόλο Κόλο να προσπαθεί να βρεθεί στην πρώτη επτάδα για να σώσει την χρονιά με την έξοδο στο Κόπα Σουνταμερικάνα, την στιγμή που η ουραγός Ντεπόρτες Ικίκε δίνει μάχη επιβίωσης.

Να σημειωθεί, πως οι τρεις πρώτες ομάδες κερδίζουν την συμμετοχή τους στο Κόπα Λιμπερταδόρες, αυτές από την 4η ως και την 7η θέση πηγαίνουν στο Σουνταμερικάνα, ενώ υποβιβασμός για τις δύο τελευταίες. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων, ακολούθως οι περισσότερες νίκες και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Επιστροφή στο πρωτάθλημα μετά από 25 περίπου μέρες αγωνιστικής απραξίας, λόγω προκριματικών παγκοσμίου κυπέλλου, με την πρωταθλήτρια Κόλο Κόλο στην 8η θέση και το -7 από την 7η στον βαθμολογικό πίνακα Κομπρεσάλ, έστω και με ένα αγώνα λιγότερο. Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα στο πρωτάθλημα, το 1-0 στο εντός έδρας ντέρμπι την τελευταία μέρα του Αυγούστου σε βάρος της κυπελλούχου Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε, από την οποία όμως 15 μέρες αργότερα γνώρισε βαριά ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ (0-3). Στόχος πλέον, με το πρωτάθλημα να έχει μπει στην τελική ευθεία και με μόνο επτά αγωνιστικές για το φινάλε, να σώσει την χρονιά με ένα εισιτήριο του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Στην άλλη πλευρά, τελευταίο αγωνιστικό δείγμα για τη Ντεπόρτες Ικίκε το πολύτιμο 2-1 στις 31/08 φιλοξενώντας σε ντέρμπι παραμονής τη νεοφώτιστη Ντεπόρτες Λιμάτσε, με το οποίο πήρε βαθιά ανάσα, παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη. Ανατροπή μάλιστα στο ντέρμπι παραμονής, με την ισοφάριση στο ογδόντα επτά και το 2-1 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τη Ντεπόρτες Ικίκε στο -4 από την γραμμή της παραμονής, με ένα αγώνα λιγότερο από την 14η στον βαθμολογικό πίνακα Λιμάτσε.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Κόλο Κόλο, μία για τη Ντεπόρτες Ικίκε και μία ισοπαλία, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μονουμεντάλ».

Πολύ χαμηλή η τιμή που συνοδεύει την απρόβλεπτη Κόλο Κόλο, ειδικά από την στιγμή που φιλοξενεί ένα αντίπαλο που θα παίξει με το μαχαίρι στα δόντια.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 953 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x