Οι γηπεδούχοι ψάχνουν νίκη για να παραμείνουν εντός πρόκρισης ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν την νίκη για να εξασφαλίσουν την 8άδα .
Η Κροατική ομάδα έχει χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της στη διοργάνωση, δεχόμενη επτά γκολ χωρίς να σκοράρει
Ηττήθηκε με 4-0 από την Λιλ εκτός έδρας και με 3-0 από την Θέλτα εντός έδρας . Το ξεκίνημα όμως ήταν εντυπωσιακό αφού νίκησε εντός με 3-1 την Φενέρ – νίκησε με 3-1 εκτός την Μακάμπι Τελ Αβιβ και πήρε ισοπαλία εκτός έδρας με 1-1 από την Μάλμε . Έχει δεχθεί γκολ και στα πέντε ματς στην διοργάνωση . Βρίσκεται στην 23η θέση με 7 βαθμούς .
την Κροατία στον τελευταίο αγώνα έφερε 1-1 εντός έδρας με την Χάιντουκ και παρέμεινε στην Κορυφή με 32 βαθμούς ένα βαθμό περισσότερο από την Χάιντουκ
Από την άλλη η Μπέτις είναι μία από τις τέσσερις αήττητες ομάδες δεχόμενη μόνο ένα γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε αυτή τη διοργάνωση. Βρίσκεται στην 5η θέση με 11 βαθμούς .
φερε ισοπαλία εντός με την Νότιγχαμ με 2-2 και με την Γκενκ εκτός με 0-0 . Νίκησε με 2-1 εντός την Ουτρέχτη – με 2-0 εντός την Λιόν και με 2-0 εκτός την Λουντογκόρετς .
Tο αήττητο σερί οκτώ αγώνων της Ρεάλ Μπέτις έληξε με την εντός έδρας ήττα από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα με 5-3 την περασμένη αγωνιστική. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι παίκτες του Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν έχουν χάσει ούτε ένα εκτός έδρας παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Στην Ισπανία είναι στην 6η θέση με 24 βαθμους με 6 νίκες – 6 ισοπαλίες και 3 ήττες ενώ εκτός έδρας έχει 2 νίκες και 5 ισοπαλίες.
Προϊστορία
Αυτές οι ομάδες αναμετρήθηκαν στη νοκ-άουτ φάση του Conference League 2023/24 και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναδείχθηκε νικήτρια στα δύο παιχνίδια.
Στατιστικά
Έξι από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έγιναν Over 2,5 γκολ.
Tα έξι τελευταία παιχνίδια της Μπέτις έγιαν γκολ – γκολ
Στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Μπέτις σημειώθηκαν τουλάχιστον πέντε κάρτες.
Απουσίες
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν θα έχει , Ισμαέλ Μπενασέρ, Μόρις Βάλιντσιτς, Ραούλ Τορέντε, Ματέο Λίσικα, Ρόμπερτ Μουντραζίγια και Κάρλος Βαρέλα, καθώς όλοι αυτοί οι παίκτες είναι τραυματίες. Για την Μπέτις Ίσκο Αλαρκόν παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ οι Έκτορ Μπελερίν , Ίσκο και Σοφιάν Αμραμπάτ είναι αμφίβολοι .
Πιθανές Ενδεκάδες
Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Φιλίποβιτς – Μίκιτς , Μακ Κένα , Γκόντα, Ζάιτς , Μίσιτς, Λιούμπισιτς , Μπάρκαρ, Μπέλιο και Χότζα
Μπέτις : Βάλες – Ρουιμπάλ . Μπαρτρά, Νάταν , Γκόμεζ, Αλτιμίρα, Ρόκα , Άντονι , Φορνάλς, Εζαλζουλί και Ερνάντεζ.
Εκτίμηση:
Με τις δύο ομάδες να έχουν κίνητρο για τη νίκη δεν θα ρισκάρουμε σημείο παρότι η Μπέτις φαίνεται να έχει το προβάδισμα. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική της έδρας. Έτσι προτείνουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες καθώς και τα πολλά γκολ .
Πρόταση: γκολ – γκολ και Over 2.5