ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Τρία εξ αναβολής παιχνίδια για τη Λιγκ  1  με τους δύο απο τιους τρεις γηπεδούχους  να είναι φαβορί .

Πορτ Βέιλ-Γουίμπλεντον 

Η τελευταία Πορτ Βέιλ με 10 βαθμούς απο τη σωτηρία αλλά και  2-1-7 στην τελευταία δεκάδα , υποδέχεται την Γουίμπλεντον που  είναι οριακά πάνω απο τη ζώνη  ,με 32 βαθμούς, σε ακόμα χειρότερο φεγγάρι με μόλις μάι νίκη σε 100 ματς,μαζί με τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες.

Η γηπεδούχος έκανε  μεγάλη νίκη με 0-1 στη Λέιτον Οριεντ ,ενώ  εντός έδρας έχει 1-3-4 στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Από  την άλλη, η Γουίμπλεντον  έχει 3-2-3 στα πιο πρόσφατα ματς εκτός έδρας.

Προϊστορία: Τρεις σερί νίκες για την Βέιλ

Εκτίμηση: Περίεργο ματς γιατί και  οι δύο  ομάδες δεν είναι καλά..Η Βέιλ απλά έχει ένα μεγαλύτερο πρέπει αλλά και την παράδοση

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ 

 

Μπάρνσλει -Νορθάμπτον

Σημαντική  νίκη για την Μπάρνσλει, απέναντι στη Στιβενέιτζ με 3-1.  4-0-2  εντός έδρας το ρεκορ της στα πιο πρόσφατα παιχνίδια.  Συνολικά  έχει 36 βαθμούς   με 10-6-9  και τέρματα 40-41. Η Νορθάμπτον ,απο την άλλη, είναι προτελευταία  με 8-5-15 και 29 βαθμούς και στο -2 απο την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας έχει 3-5-5 ωστόσο έχει να κάνει διπλό απο τις 29-11-2025 και έκτοτε έχει 0-1-5.

Προϊστορία: 0-2-2 στα τελευταία τέσσερα, όλα στο γκολ- γκολ

Εκτίμηση: Η Μπάρνσλει είναι φαβορί, αλλά η Νορθάμπτον θα τα δώσει όλα  για να βγεί απο την προτελευταία θέση..

ΠΡΟΤΑΣΗ:  Γκολ -Γκολ/οver

 

Μπέρτον-Ντονκάστερ

Ντέρμπι μεταξύ  δύο ομάδων  που είναι κάτω απο τη ζώνη του υποβιβασμού με ένα βαθμό διαφορά μεταξύ τους. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν ισοπαλία (2-2) κόντρα στην πρωτοπόρο Κάρντιφ σε μια αναμέτρηση που προηγήθηκαν ,έμεινα πίσω και κατάφεραν να πάροην τελικά το Χ που είναι πολύτιμο. Εντός  έδρας μέτρούν 5-3-6

Η Ντονκάστερ, από την άλλη,   έχασε με 1-0 απο την Μπράντφορντ.  Με 3-2-9 εκτός έδρας  και 1-2-7 στις πιο πρόσφατες εξόδους της, δεν μοιάζει να έχει και πολλές ελπίδες για παραμονή ακόμα και αν εντός έδρας είναι καλύτερη.

Προϊστορία:  2-1-3.

Εκτίμηση:  Ισως θα είναι ένα κλειστό ματς υπό την έννοια ότι κανεδίς δεν θέλει να χάσει.  Ωστόσο  θα επιλέξω τα 2-3 για πιο …ήσυχο κεφάλι

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

 

 

(Visited 203 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x