ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Champions League

Champions League: Αταλάντα – Μπάγερν

Champions League: Αταλάντα – Μπάγερν
Spread the love

Πράξη πρώτη απόψε στο “Ατλέτι Ατζούρι Ντ’Ιτάλια” για τη νοκ αουτ φάση των 16 του Champions League με τη ρεβάνς να διεξάγεται στο Μοναχο την άλλη Τετάρτη…

Η Αταλαντα έφτασε στους 16 αφού κατάφερε να βγάλει έξω μία άλλη Γερμανική ομάδα, τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Στα πλέι οφ του Φεβρουαρίου οι “μπεργκαμάσκι” αν και ηττήθηκαν με 2-0 στη Βεστφαλία, κατάφεραν στη ρεβάνς επικρα΄τωντας με 4-1 της Ντόρτμουντ.

Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από Σκαμάκα (5’) και Τζαπακόστα (45’) ενώ στο 57’ ο Πάσαλιτς έγραψε το 3-0. Παρά τη μείωση του σκορ από τον Αντεγεμι, η “Ντέα” δεν πτοήθηκε και κυνήγησε το τέταρτο γκολ, κάτι που κατάφερε με το πέναλτι του Σάμαρτζιτς στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων σε ένα επεισοδιακό φινάλε με τρεις αποβολές. (Xgoals 2.60-0.93)

Στο καμπιονάτο το συγκρότημα του Ραφαέλε Παλαντίνο γλύτωσε στο δεύτερο ημίχρονο από μία εντός έδρας ήττα χάρη στον Τζιανλούκα Σκαμάκα που πέτυχε δύο γκολ στο β’ ημιχρονο μεσα σε ένα διάστημα τεσσάρων λεπτών (75’-79’) και ισοφάρισε το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου, θα μπορούσε σε γενικές γραμμες να εχει παρει ολοκληρο το ματς (Xgoals 1.67-0.68)

Στο στρατόπεδο της Μπάγερν τώρα, οι Βαυαροί μπαίνουν στη μάχη των νοκ άουτ καθώς είχαν περάσει απευθείας στους 16 λόγω της δεύτερης θέσης που είχαν καταλάβει στη League phase (7-0-1 με μοναδική ήττα το 4-1 της ήττας απο την Αρσεναλ στο Λονδίνο, τέρματα 22-8, η δεύτερη καλύτερη επίθεση του εννιαίου ομιλου)

Το εντυπωσιακό για το συγκρότημα του Βενσάν Κομπανί ειναι πως φέτος από την έναρξη της σεζόν και το πρώτο επίσημο μας τον περασμένο Αυγουστο (2-1 τη Στουτγκάρδη στο Γερ,μανικο Σουπερ Καπ στα μεσα Αυγουστου) δεν υπάρχει παιχνιδι που να μην έχει σκοραρει!

Συγκεκριμενα οι “Βαυαροί” έχουν δώσει φέτος 39 επίσημα ματς και έχουν ,μονο δύο ήττες , το 4-1 της ήττας απο την Αρσεναλ και το 2-1 που ηττήθηκαν αναπάντεχα εντος έδρας απο την Αουγκσμπουργκ στη μοναδική τους ήττα στο εγχώριο πρωταθλημα.

Η Μπάγερν είναι η πρωτοπόρος της μπουντεσλίγκα στην οποία μετράει προσφατα πέντε σερι νικες. Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τη μπορουσια Ντορτμουντ εκτος έδρας με 3-2, ακολούθησε το ανετο 4-1 εντος με τη Γκλαντμπαχ (33’ Λουις Ντίας, 45’ Λάιμερ, 57’ Μουζιάλα, 87’ Νικολας Τζάκσον) η οποια έπαιζε με δέκα για 40 λεπτα (Xgoals3.00-0.97)

Στατιστικα:

Από δύο σερί εγχώριες ισοπαλίες έρχεται η Αταλάντα

Χωρίς νίκη στα τρία προηγούμενα ματς οι γηπεδούχοι

Σερί από πεντε Over 2.5 τρέχει η “Ντέα”

3 / 4 πρόσφατα ματς της Αταλάντα πήγαν στο Over 3.5

Aπό 6/6 νίκες πρόσφατα έρχεται η Μπαγερν

Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία ματς των Γερμανων, Over 3.5 τα τρια πιο προσφατα

Εχει σκοράρει και στα 39 επίσημα ματς που έχει δωσει φετος η Μπαγερν! (34-3-2)

Εκτίμηση:

Η Μπαγερν σκοράρει …κατά ρυπάς φέτος και η Αταλαντα είναι άκρως ανταγωνιστικη εντος έδρας οποτε θα περιμενουμε ενα εκαντέρωθεν παραγωγικό ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: G/G

(Visited 1 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x