ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

FA Cup[επιλογές]

FA Cup[επιλογές]
Spread the love

Mε ειδικά θα προχωρήσουμε  στο Κύπελλο Αγγλίας που ξεκινάει για τις ομάδες της National και Λιγκ 1 και 2

Μπρόμλει -Μπρίστολ Ρόβερς

Η Μπρόμλει νίκησε με 2-1   τους Ντονς επιστρέφοντας στις νίκες μετά  μετά την ήττα από την Κέμπριτζ.  Συνολικά και σε όλες τις διοργανώσεις έχει  ένα 2-4-4 έχοντας 1-3-0 στις αναμετρήσεις εντός έδρας .Στο Πρωτάθλημα δεν έχει χάσει ακόμα (3-4-0.

Οι Ρόβερς, από την άλλη, έχουν υποστεί τρεις βαριές ήττες , οι δύο εντός, έχοντσας δεχτεί σε αυτό διάστημα 12 γκολ ,εκ των οποίων τα 8 στην έδρα τους. Περνούν μεγάλη κρίση ,ενώ εκτός έδρας έχουν  2-1-4  με τέρματα 8-14.

Προϊστορία: Το 2019 για το Κύπελλο ,οι Ρόβερς κέρδισαν 1-0

Εκτίμηση: Οι Ρόβερς δεν είναι καλά ,ενώ η Μπρόμλει δεν χάνει εντός..

ΠΡΟΤΑΣΗ : Γκολ γκολ 

 

Μπόλτον -Χάντερσφιλντ 

Δύο σερί νίκες για την Μπόλτον , κόντρα σε Κάρντιφ,εντός, και Χάντερσφιλντ, εκτός έδρας  που την έχουν  ανεβάσει στην πρώτη επτάδα. Την εκμεταλλεύεται την   έδρα της(5-2-0) στο Πρωτάθλημα ενώ η ιστορία της  την …αναγκάζει να κοιτάει να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Η Χάντερσφιλντ, απο την  άλλη, έχει τέσσερις ήττες σερί , οι τρεις στο over  και το σύνολο τερμάτων 2-3.  Εκτός έχει 2-0-4 με τέρματα 7-12.

Προϊστορία : 3-1-4.  Πριν 15 μέρες η Χάντερσφιλντ έχασε, εντός έδρας, με 1-2.

Εκτίμηση: Η Μπόλτον είναι σε καλό φεγγάρι ,ενώ η Χάντερδφιλντ δεν τραβάει  τον τελευταίο καιρό..

ΠΡΟΤΑΣΗ: OVER 2.5 

 

Γκρίμσμπι-Εμπσφλιτ

Aποκλεισμός ,με βαριά ήττα (0-5) απο την Μπρέντφορντ για την Γκρίμσμπι που δεν άντεξε και υπέστη συντριβή. Νωρίτερα είχε χάσει και απο την Κρού για το Πρωτάθλημα.  Είναι καλή ομάδα αλλά χωρίς συνέπεια με τα αποτελέσματα να μην είναι τα επιθυμητά. Είναι 6η με 4-1-2 εντός έδρας.

Η Εμπσφλιτ, από την άλλη, με 4-1-1 στα τελευταία έξι επίσημα παιχνίδια και ,μόλις 12η στον όμιλο του Βορρά.. Εχει ανεβάσει στροφές τον τελευταίο καιρό και δείχννει χαρακτήρα.Τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της επιβεβαίωσαν το over 2.5

Προϊστορία:  Δύο νίκες με over  και γκολ γκολ η Γκρίμσμπι

Εκτίμηση: Θα μείνω μακριά απο σημείο και θα πάω με γκολ γκολ και ειδικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ/Οver

 

(Visited 325 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x