ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Serie A

Serie A: Γιουβέντους – Τορινο

Serie A: Γιουβέντους – Τορινο
Spread the love

Σε ανοδική πορεία η Γιουβέντους του Λουτσιάνο Σπαλέτι κοντράρεται με τη συμπολίτισσα Τορινο το βράδυ του Σαββάτου…

Η Γιουβέντους είχε φτάσει στο σημείο να αγνοεί τη νίκη για ενάμιση μήνα! Αυτή η καθοδική πορεία προκαλεσε και την απομάκρυνση του Ιγκορ Τουντορ από τον πάγκο της “Βέκια Σινιορα”.

Απο τις 13 Σεπτεμβριου και το 4-3 κοντρα στην Ίντερ, ξανανίκησε …29 Οκτωβρίου (!) με το 3-1 εντος επι της Ουντινέζε. Ακολούθησε το νικηφορο 2-1 εκτος με Κρεμονέζε που την ανεβαση στην 6η θεση του πινακα

Εν συνεχεια ηρθε το 1-1 εντος με τη Σπορτιγκ για το Champions League την περασμένη Τριτη οπου ισοφάρισε με τον βλαχοβιτς στο 34’ το γκολ που ειχε δεχτει απο το 12ο λεπτο. Με βάση την εικονα και τις φάσεις έπρεπε να έχει παρει τους τρεις βαθμους (Xgoals 1.53-0.21)

Στα αγωνιστικά νέα ενόψει του ντέρμπι του Πιεμόντε, ο κοουτς Σπαλέτι συνεχίζει να έχει εκτός τους αμυντικούς Μπρεμερ και Καμπάλ, μακροχρονια απων και ο φορ Αρκαντιους Μίλικ και ο αναπληρωματικος τερματοφύλακας Πινσόλιο, αμφίβολος ο μπακ Κέλι.

Από τη δική της πλευρά, η ομάδα της Τορινο μετράει πεντε ματης αήττητη στο Καμπιονάτο αλλά τα δύο πρόσφατα είναι ισοπαλίες, το 0-0 στη Μπολόνια και το 2-2 εντος με Πίζα.

Δεχτηκε δύο γκολ στα πρώτα 30 λεπτπα του ματς , μειωσε στο 42’ με τον Τζιοβάνι Σιμεόνε , ισοφάρισε στο 45’ με τον Τσε Ανταμς! Δεν κυριάρχησε παντως στο ματς οπως θα έπρεπε ως γηπεδούχος (Χgoals .0.90 – 1.52).

Οι φιλοξενούμενοι του Μάρκο |Μπαρόνι έχουν απόντες τους Νκουνκου, Σαζονοφ, Σχουρς και Σάββα την ώρα που αμφίβολοι ειναι οι Ισραελ και Αμπουκάλ.

Στατιστικα:

Από δύο διαδοχικες νικες στο καμπιονατο ερχεται η Γιουβε

Δύο σερι ματς με 2-3 γκολ η Γιουβεντους

Αήττητη στα τρία προσφατα επισημα ματς η “Βεκια Σινιορα”

Εχει δεχτει γκολ στα έξι προσφατα σε ολες τις διοργανωσεις η Γιουβεντους.

Από δυο σερι ισοπαλίες έρχεται η Τορινο

Πεντε ματς πρωταθληματος αήττητη η “Τορο”

Προϊστορια: Υπερδιπλάσιες οι νικες της Γιουβε (93-50-44)

Πιθανες συνθεσεις:

Γιουβεντους: Ντι Γκρεγκόριο – Καλουλου, Γκάτι, Κοουπμέινερς – Καμπιάζο, Λοκατέλι, Μακένι, Κόστιτς – Οπεντά, Γιλντίζ, Βλαχοβιτς.

Τορινο: Παλεάρι – Ταμεζε, Μαριπάν, Κοκο – Πεντερσεν, Καζαντέι, Ιλιτς, Βλάσιστς, Λατσαρο – Ανταμς, Σιμεόνε

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/1

(Visited 376 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x