Φαβορι η Ιντερ σε θεωρητικο επίπεδο αλλά η Κόμο του Σεσκ Φαμπρεγας πηγαίνει με φιλοδοξίες στο Σαν Σιρο…
Πεντάρα έριξε η Ιντερ το βραδυ της Τετάρτης νικώντας για το κυπελλο Ιταλίας με 5-1 την Βενετσια (αγωνιζεται στη Serie B). Από νωρις απέδειξε οτι ειναι το αφεντικο του ματς, νικούσε με 3-0 στο ημίχρονο (Ντιουφ, Εσποζιτο, Τουραμ στο διαστημα 18’-34’)
Ακόμα ενα γκολ απο τον Μαρκους Τουραμ και αλλο ενα του Μπονι στο β’ μέρος διαμόρφωσαν το 5-1 (ειχε δεχτει γκολ στο 4-0). Στο καμπιονατο ειχει νικησει με 2-0 εκτος έδρας την Πιζα την περασμένη αγωνιστική με δυο γκολ του Λαουταρο Μαρτινες.
Χωρις νεοτερα προβληματα ο κοουτς της Ιντερ Κριστιαν Κίβου με τους Ντουμφρις, Νταρμιαν, Ντι Τζενάρο και Παλάσιος να ειναι εκτος. Λογικα με το γνωριμο 3-5-2 και επιθετικες αιχμες Μαρκους Τουραμ και Λαουταρο Μαρτινες θα κατεβάσει την ομάδα ο Ρουμανος προπονητης.
Από την άλλη η Κομο έρχεται απο δυο σερι νικες στο πρωταθλημα και δωδεκα ματς αήττητη σε επίσημα ματς. Δίκαιο το νικηφορο 2-0 την περασμένη εβδομαδα εντος έδρας κόντρα στη Σασουολο εντος έδρας με σκορερς τους Δουβικα και Μορενο.
Με 1.81 Xgoals υπέρ και 0.78 κατά και 13-5 “on target” εξυπακούεται πως ήταν η καλύτερη ομάδα στο τερέν. Η Κομο έχει πλέον ανεβει 5η στον πινακα και …ονειρεύεται τετράδα και έξοδο στο Champions League!
Ο κοουτς Σεσκ Φαμπρεγας ενοψει του αγώνα στο Σαν Σιρο έχει απόντες τους Σερτζι Ρομπέρτο (πρωην… συμπαικτης του στην Μπαρτσελονα!), Γκολντανιγκα και Ντιαό, λογικα θα παει και παλι με το συνηθες 4-2-3-1 με τον Τασο Δουβικα στο “εννεα”
Στατιστικα:
Μικρο σερι δυο νικων τρέχει η Ιντερ
Μόνο σε ένα από τα 19 φετινά επίσημα ματς τους εμειναν “ασφαιροι” οι “νερατζούρι”
6/8 προσφατα των γηπεδουχων πανε στα 2-3 γκολ
Δεν εχει ισοπαλία η Ιντερ τη φετινη σεζον (14-0-5)!
12 επισημα ματς αήττητη η Κομο (6-6-0)
Μονο ενα γκολ εχει δεχτει η Κομο στις τέσσερις προσφατες αγωνιστικες!
5/7 N/G προσφατως οι φιλοξενουμενοι
Πιθανες συνθεσεις:
Ιντερ: Ζομερ – Ακανζι, Ατσερμπι, Μπαστόνι – Ντιουφ, Μπαρέλα, Τσαλχανογλου, Ζιελινσκι, Ντιμαρκο – Μαρκους Τουραμ, Λαουταρο Μαρτινες
Κομο: Μπουτεζ – Σμολτσιτς, Κάρλος, Ραμόν, Μορένο – Περονε, Ντα κουνια – Ανταϊ, Πας, Ροντριγκες – Δουβικας
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 γκολ