ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Africa Cup of Nations: Μποτσουάνα – Λαϊκή Δημοκρατία Κονγκό    

Africa Cup of Nations: Μποτσουάνα – Λαϊκή Δημοκρατία Κονγκό    
Spread the love

Η 3η και τελευταία αγωνιστική στον 4ο όμιλο της φετινής διοργάνωσης και μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με τη Μποτσουάνα αδιάφορη, καθώς έχει ήδη αποκλειστεί, την στιγμή που η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό θα προσπαθήσει να «κλέψει» από την Σενεγάλη την 1η θέση.

Έξι όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, με την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση των «16» στις δύο πρώτες εξ αυτών και τις τέσσερις καλύτερες τρίτες, ενώ πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι τα μεταξύ των ομάδων ματς. Οι όμιλοι επίσης αναλυτικά: 1ος (Μαρόκο, Κομόρες, Μάλι, Ζάμπια), 2ος (Αίγυπτος, Νότια Αφρική, Ανγκόλα, Ζιμπάμπουε), 3ος (Νιγηρία, Τυνησία, Ουγκάντα, Τανζανία), 4ος (Σενεγάλη, Λ.Δ. Κονγκό, Μπενίν, Μποτσουάνα), 5ος (Αλγερία, Μπουρκίνα Φάσο, Ισημερινή Γουινέα, Σουδάν) και 6ος (Ακτή Ελεφαντοστού, Καμερούν, Γκαμπόν, Μοζαμβίκη).

Επιτυχία και μόνο η συμμετοχή της στην φετινή διοργάνωση για τη Μποτσουάνα, παρά το γεγονός πως δεν τα κατάφερε στα δύο ματς που έδωσε στον όμιλο και με το 0-3 της πρεμιέρας από την Σενεγάλη και το 0-1 της 2ης αγωνιστικής από το Μπενίν γνώρισε τον αποκλεισμό. Για την τιμή των όπλων πλέον στο σημερινό ματς και για να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι.

Στην άλλη πλευρά, τέσσερις βαθμοί για τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, η οποία βρίσκεται στην 2η θέση, λόγω διαφοράς τερμάτων, μετά το 1-0 της πρεμιέρας σε βάρος του Μπενίν και το 1-1 της 2ης αγωνιστικής κόντρα στην Σενεγάλη. Στόχος η νίκη με όσα περισσότερα γκολ γίνεται, αν την ίδια ώρα κερδίζει η Σενεγάλη, για να καλύψει τη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων και να της «κλέψει» την 1η θέση. Μία θέση που θα την στείλει στο πάνω «δέντρο» και με αντίπαλο ομάδα που τερμάτισε 3η στην φάση των «16», ενώ αν τερματίσει στην 2η θέση, θα βρεθεί στο κάτω «δέντρο» και με αντίπαλο την Αλγερία. Υπάρχει και ένα ακραίο σενάριο, να γνωρίσει την ήττα και το Μπενίν να κερδίσει την Σενεγάλη, με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό στην 3η θέση, η οποία θα την στείλει στην φάση των «16» στο πάνω «δέντρο» κόντρα στην Αίγυπτο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.026 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x