ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Serie A

Serie A: Βερόνα – Ουντινέζε

Serie A: Βερόνα – Ουντινέζε
Spread the love

Καίγεται” για βαθμούς η Ελλάς Βερονα που υποδέχεται στο “Μπεντεγκοντι” την …επιτομή της αστάθειας Ουντινέζε…

Από τη λευκή ισοπαλία στην έδρα της Κρεμονέζε έρχεται η Ελλας Βερονα, δεν καταφερε να πετύχει το κατι παραπανω για να επιστρέψει στις νίκες τις οποίες έχει …απελπιστικα αναγκη καθως ειναι ουραγος στην βαθμολογία με 14 βαθμους σε 21 ματς (2-8-11)

Με βαση το δεικτη αναμενομενων γκολ δεν ήταν παραλογο το 0-0 (0.50 εναντι 0.70 των αντιπαλων), αξίζει ωστοσο να αναφερθει οτι ειχε τέσσερις τελκές στο στοχο εναντι μονο μιας της Κρεμονεζε!

Προβληματισμος του κοουτς Ζανετι οχι μόνο για την τελευταια θεση του πινακα αλλά και για τη δυσκολια στο σκοραρισμα, εχει βρει διχτυα μονο στα δύο από τα έξι προσφατα ματς πρωταθληματος!

Πάλι γεμάτο απουσιολόγια για τους γηπεδούχους με τον Ζανετι να μην μπορεί να υπολογίζει τους Σουσλοφ, Ακπα Ακπρο, Μπελα Κοτσαπ, Φρέζε, Μπελγκαλί, Αλ Μουσράτι και Βαλεντίνι.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Ουντινέζε είναι πολυ πιο άνετη βαθμολογικά, για την ακρίβεια βρίσκεται στην 10η θέση με 26 βαθμούς σε 21 αγωνιστικές (7-5-9). Μετ΄λα το ισόπαλο 2-2 εντός έδρας με την …ετερη ουραγο Πίζα, έχασε με 1-0 εντος έδρας απο την Ιντερ το περασμένο Σάββατο.

Θα πρέπει να νιώθει και …τυχερή που έχασε με αυτό το μικρο σκορ (Xgoals 0.20-1.60 και μόνο μια “on target” έναντι πέντε της Ιντερ), δέχτηκε το 0-1 στο 20’ και το ματς… έμεινε εκεί!

Ο προπονητής της Ουντινεζε Κόστα Ρουναίτς δεν μπορεί να υπολογίζει τους Τζανιόλο, Πιοτροφκσι και Μπούκσα.

Στατιστικα:

Χωρις νικη στις εξι προσφατες αγωνιστικες η Βερονα (0-2-4)

4/6 τελευταία παιχνιδια της η Ελλας Βερονα δε σκοραρει

Over 2.5 τα δυο προσφατα εκτος έδρας της Ουντινεζε

Προϊστορια:

Ισορροπημένη στα μεταξυ τους ματς (23-26-23), λογικο το αβανταζ της Βερονα εντος εδρας (16-13-6)

Πιθανες συνθέσεις:

Βερονα: Μοντιπό – Σλοτσαγκερ, Νέλσον, Εμποσε – Λιρολα, Σερνταρ, Γκαλιαρντινι, Μπερνεντέ, Μπράνταριτς – Ορμπαν, Σαρ

Ουντινεζε: Οκογιε – Κρίστενσεν, Καμπασελε, Σολέ – Τζανολι, Μίλερ, Καλστρομ, Εκελενκαμπ, Καμαρά – Ατα Ντέιβις

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2.5

(Visited 8 times, 8 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x