Στην «Αρένα Σικρέντι» το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας, βρίσκοντας την Αθλέτικ Κλαμπ, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 10η θέση με 8 βαθμούς και τη νεοφώτιστη Ναούτικο στην 17η με δύο λιγότερους.
Να σημειωθεί, πως οι δύο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα πανηγυρίζουν την απευθείας άνοδο, ενώ αυτές από την 3η ως και την 6η θα την διεκδικήσουν σε μπαράζ. Υποβιβασμός επίσης για τις τέσσερις τελευταίες, δηλαδή από την 17η ως και την 20η, ενώ πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι ο μεγαλύτερος αριθμός νικών και ακολούθως η διαφορά τερμάτων και η καλύτερη επίθεση.
Ήττα με 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Νοβοριζοντίνο, η πρώτη της Αθλέτικ Κλαμπ στο φετινό πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας, σε ένα ματς πάντως στο οποίο «πλήρωσε» το ότι μετά την προσωρινή της ισοφάριση στο εικοστό λεπτό, έπαιξε με δύο παίκτες λιγότερους. Ακολούθησε το εντός 1-2 από την σπουδαία Ιντερνασιονάλ, στην πρώτη μονομαχία τους για την φάση των «32» του κυπέλλου.
Στην άλλη πλευρά, βαρύ 0-3 την περασμένη εβδομάδα σε ντέρμπι νεοφώτιστων φιλοξενώντας την Σάο Μπερνάρντο, με χαρακτηριστικό για τη Ναούτικο πως είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει ακόμα ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα. Είχαν προηγηθεί για την ομάδα του Ρεσίφε, το εντός 0-1 της πρεμιέρας από την Κρισιούμα, το 2-1 στην Γκοϊανία σε βάρος της τοπικής Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, το 1-0 φιλοξενώντας την Πόντε Πρέτα και το 0-1 στην έδρα της Σεαρά.
Προϊστορία: Το σημερινό θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Αθλέτικ Κλαμπ.
Λεπτές οι ισορροπίες στο συγκεκριμένο ματς, στο οποίο θα αποφύγω το ρίσκο με σημείο. Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου και πιο συγκεκριμένα το G/G, το οποίο η Αθλέτικ Κλαμπ έχει επαληθεύσει σε οκτώ από τα εννέα φετινά της ματς, σε πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας και κύπελλο.
Εκτίμηση: G/G