Η νεοφώτιστη Κρεμονέζε παλεύει για να σωθει ενω η Λάτσιο εχει …αλλού το μυαλο της…
Η Κρεμονέζε μπορει να μπηκε εντυπωσιακά στο τρέχον Καμπιονάτο με δύο στα δύο νικες αλλά αυτά … last year! Το τελευταιο διαστημα οχι απλώς …παραπαίει αλλά δυσκολεύεται και να σκοράρει (χωρίς γκολ στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικες)
Το συγκρότημα του Μάρκο Τζανπάολο δυσκολα θα συνεχίσει στη μεγαλη κατηγορια με βάση την πρόσφατη απόδοσή της ( μια νικη στις 20 περασμενες αγωνιστικες!).
Δεν καταφερε να αντισταθει στην έδρα της Ναπολι το περασμενο Σαββατο χανοντας με 4-0, δεχτηκε το 1-0 σρο 3’ και αλλα δυο γκολ στις καθυστερήσεις τυο πρωτου μερους, διαδικαστικο το δευτερο μερος (Xgoals μολις 0.28 εναντι 3.15 της Ναπολι)
Από την άλλη μεριά η Λάτσιο …ζει και αναπνέει για τον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας (Τετάρτη 13 Μαϊου κοντρα στην σιγουρη πρωταθλητρια Ιντερ), είναι και η μόνη διέξοδος για να παίξει του χρόνου στην Ευρωπη (Europa League) καθώς στο πρωταθλημα ειναι 8η και στο μειον 13 απο την 6η θεση.
Σε ένα εντυπωσιακό ματς κοντρα στην Ουντινεζε αναδείχτηκε ισοπαλη 3-3 εντος έδρας την περασμένη Δευτέρα για το Καμπιονάτο. Εχανε με 1-0 από το πρώτο ημίχρονο, ανέβηκε κατακόρυφα στο β’ μερος.
Ισοφαρισε 1-1 στο 50’ με τον Πελεγκρίνι, προηγηθηκε 2-1 με τον Πέδρο στο 80’, υπέστη την ανατροπή μεσα σε έξι λεπτά (86’ & 90’+2’) και ισοφάρισε στο 90’+5’ (Xgoals 2.45 εναντι 1.95)
Στατιστικα:
“Ασφαιρη” η Κρεμονεζε στις τρεις προηγουμενες αγωνιστικες.
Μονο μια νικη στις 20 περασμενες αγωνιστικες οι γηπεδουχοι!
Σερι απο τρια N/G η Κρεμονεζε
Μονο μια ηττα στα 9 τελευταια επισημα ματς η Λάτσιο
Πιθανες συνθεσεις:
Κρεμονεζε: Αουντερο – Τερατσιανο, Μπασκοροτο, λουπέρτο, Πεσέλα – Φλοριανι, Μαλεχ, Φαντεπουτε, Γκρασι – Σαναμπρια, Μπονατσολι
Λάτσιο: Μότα – Λατσαρι, Ρομανιολι, Προβσγκααρντ, Ταβαρες – Τέιλορ, Μπάσιτς, Πατρικ – Ισακσεν, Μαλντινι, Νόσλιν
ΠΡΟΤΑΣΗ: N/G