ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Λιντς- Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Λιντς- Τσέλσι
Spread the love

Στο Elland Road η Λιντς υποδέχεται την Τσέλσι και η αλήθεια είναι πως αυτοί που καίγονται για τους βαθμούς της νίκης είναι οι γηπεδούχοι αφού τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού υστερώντας σε ισοβαθμία με την Μπέρνλι.

Τα “παγόνια” έχασαν στο Emirates από την Άρσεναλ με 2-1 σε ένα ματς στο οποίο βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στο δεκάλεπτο και να παίζουν με δέκα παίκτες πριν καλά καλά κλείσει το ημίωρο λόγω της αποβολής του Έλινγκ αλλά δεν κατέρρευσαν.

Αντί αυτού απορρόφησαν την πίεση των “κανονιέρηδων” και στο φινάλε λίγο έλειψαν να πάρουν έναν υπέρ πολύτιμο βαθμό ο οποίος ωστόσο δεν ήλθε.

Κάπως έτσι διεύρυνε και το αρνητικό ρεκόρ της στα 11 παιχνίδια μόνο με ήττες και τέρματα 44-8 απέναντι στις ομάδες που απαρτίζουν την πρώτη 6άδα στην μεγάλη κατηγορία της τρέχουσας σαιζόν.

Οι μπλε δεν κατάφεραν να κερδίσουν την Γουλβς αν και προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Λουκάκου αλλά δέχτηκαν από τους “Λύκους” δυο γκολ στο φινάλε και έτσι αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας.

Νωρίτερα είχαν χάσει από την Έβερτον (0-1) ενώ συνολικά αριθμούν 2/6 νίκες στο πρωτάθλημα.

Εκτιμώ πως δεν κινδυνεύουν να χάσουν την 4άδα αφού αύριο θα υπάρξουν απώλειες βαθμών στο Τότεναμ- Άρσεναλ ενώ ο Τούχελ θα θελήσει να φρεσκάρει κάπως την 11άδα του ενόψει του τελικού για το FA Cup απέναντι στην Λίβερπουλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός έδρας φέτος έχουν πετύχει ήδη 70 γκολ που είναι τα περισσότερα από το 2016/17 που πανηγύρισαν τον τίτλο.

Προϊστορία: Οι γηπεδούχοι παραμένουν δίχως νίκη εδώ και 7 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στην Τσέλσι από εκείνο το 2-0 στο Elland Road τον Δεκέμβριο του 2002 με απολογισμό: 0-2-5. Πάντως αξίζει να αναφερθεί πως η Τσέλσι έχει κερδίσει μόλις 11% των παιχνιδιών της για την Premier League στο Elland Road ήτοι 5/46!

Επιπλέον έχουν σκοράρει μόλις 3 (!) γκολ στις 10 πιο πρόσφατες “εξορμήσεις” τους εκεί.

* Αν η Λιντς ήταν πιο σοβαρή στα μετόπισθεν θα αγόραζα την κόντρα των μπλε. Ωστόσο έχει πολλά κενά και οι: Βέρνερ, Λουκάκου, Ζίγιεκ και λοιποί θα βρούνε πολλούς χώρους στην εστία του Ιλάν Μεσλιέρ. Η επιλογή που εδώ θα είναι το Over 2,5 σε combo με το Goal σε απόδοση 1,90. Μην ξεχνάμε πως στα φετινά παιχνίδια της Λιντς ο μέσος όρος των τερμάτων που μπαίνουν ανά 90λεπτο είναι 3,23. Ο Λουκάκου σε απόδοση 2,50 θα είναι εδώ επιλογή μου ως anytime σκόρερ αφού πήρε μπρος μετά τα δυο τέρματα που πέτυχε κόντρα στην Γουλβς και θα είναι βασικός απόψε.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 401 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x