ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Champions League

Προκριματικά Champions League : Μπόρατς-Λέφσκι Σόφιας

Προκριματικά  Champions League : Μπόρατς-Λέφσκι Σόφιας
Spread the love

Στο Gradski stadion, η Μπόρατς κοντράρεται με την Λέφσκι Σόφιας  στον πρώτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League .

Η Μπόρατς έκανε ντάμπλ κατακτώντας το  4ο Πρωτάθλημα και 8ο Κύπελλο της ιστορίας της   βγάζοντας εξαιρετικό χαρακτήρα   με 27 νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε 36 αγώνες πρωταθλήματος.

Οι Βόσνιοι δεν έχουν καταφέρει να περάσουν  σε τρίτο γύρο προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ , ενώ  το 23-24 , όταν και πρώτα απέκλεισαν την Εγνατία αλλά αποκλείστηκαν απο τον ΠΑΟΚ. Ο Μεγάλος τους σταρ δεν είναι άλλος απο τον Λούκα Γιούριτσιτς. Ο 29 χρονος, με  27 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν  2025-26,  είναι on fire.  Καλύτερος “σερβιτόρος” ο Στέφαν Σάβιτς(Αυστριακός), με 7 γκολ και 7 ασίστ .Κρατήστε το όνομα Μλάνεν Γιούρκας που θεωρείται το next big thing του Βοσνιακού Ποδοσφαίρου κάτω απο τα δοκάρια.

Η Λέφσκι κατέκτησε το 27 ο Πρωτάθλημα και πρώτο μετά από τη σεζόν 2008-2009  γράφοντας ιστορία και γκρεμίζοντας τη Λουντογκόρετς  που κυριαρχούσε.  Η  πιο ιστορική ομάδα της χώρας έγινε η πρώτη βουλγαρική ομάδα που έφτασε στους ομίλους του UEFA Champions League το 2006-07, όπου αντιμετώπισε  Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και η Βέρντερ Βρέμης.

Δύο παίκτες κάνουν τη διαφορά στη Λέφσκι. Ο πρώτος είναι ο 27χρονος , Έβερτον Μπάλα , με 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, και ο Μαζίρε Σούλα(Γάλλος με θητεία σε Χάβρη-Ανζέ-Αλγέρ), με εννέα ασίστ,είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες της Λέφσκι.  Αξιοι αναφοράς ο Ισπανός Περέα και  Οκο-Φλέξ.

Πιθανή αρχική ενδεκάδα της Μπόρατς Μπάνια Λούκα:

Γιούρκας· Γιάξιτς, Πασκουάλ, Σανιτσάνιν, Ερέρα· Όγρινετς, Γκράχοβατς, Σάβιτς· Βούκοβιτς, Χρέλια, Τζούριτς

Η πιθανή αρχική ενδεκάδα της Λέφσκι Σόφιας:

Βούτσοφ; Mάικον, Mακούν, Ντιμιτρόφ, Κάντεμ,  Μπούρας, Τρντιν, Σούλα,Περέα, Oκο-Φλέξ,Μπάλα

 

Προϊστορία: Δεν υπάρχει.

Στατιστικά: 

  • Στα τελευταία πέντε παιχνίδια, η Μπόρατς  σκόραρε στα τέσσερα.
  • Τέσσερα στα πέντε no goal για την Λέφσκι.

Εκτίμηση: Αρχή σεζόν είναι και τα φαβορί είναι μόνο στα χαρτιά. ΦαΙνομενικά η  Λέφσκι είναι καλύτερη ομάδα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

(Visited 51 times, 51 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x