Spread the love

Η Λιγκ 2 έχει περισσότερα ματς για επιλογές αλλα τα σημεία είναι δύσκολα….

Γιορκ-Τζίλιγχαμ

Κακή εμφάνιση και ήττα ,στο Τσέστερφιλντ, για τη Γιορκ με 2-0. Ηταν το πρώτο ματς που δεν βρήκε δίχτυα, ενώ έμεινε στο 1-1 με τη Ρόδεραμ για το Λιγκ Τρόφι, αλλά έχασε στα πέναλτι. Εντός έδρας έχει μόνο νίκες σε τρία ματς.

Η Τζίλιγχαμ ,από την άλλη, μετά την ήττα στην πρεμιέρα,”τρέχει” ένα αήττητο έξι αγώνων (3-3-0) και τρεις σερί νίκες μετά τις τρει ςπρώτες ισοπαλίες.  Ροτσντέιλ εκτός και Τρανμιρ-Μπρίστολ Ρόβερς, υποτάχθηκαν στις ….ορέξεις της “Τζιλι” που πάντως στο Λίγκ Τρόφι έχασε, εντός έδρας, με 1-4 από τη Γουίμπλεντον.  Εκτός; έδρας έχει 1-2-0.

Προϊστορία : 2-6-2 στα πιο πρόσφατα μεταξύ τους με τις τέσσερις ισοπαλιες στο σκορ 1-1. 

Εκτίμηση: Ενα ματς που ξεκινάει από γκολ γκολ και καταλήγει στο Over ..

ΠΡΟΤΑΣΗ : Γκολ γκολ

 

Mπρίστολ Ρ.-Εξετερ

Μετά από τέσσερις σερί νίκες , οι Ρόβερς έχασαν απο Γκρίμσμπι και Τζίλιγχαμ ,εκτός έδρας, με δύο ήττες στις οποίες μέτρησαν 0-5 τέρματα. Εχει κερδίσει και τα τρία ματς εντός, αλλά το πολιτισμικό σοκ απο δύο ήττες -πολύ εύκολες- την έχει σοκάρει. Μετρά πέντε σερί no goal.

Από την άλλη, η Εξετερ έχει μόνο ήττες εκρός έδρας και με τέρματα 1-4. Δεν έχει σκοράρει στα τελευταία τρία ματς που έχει παίξει και γενικά μοιάζει δύσκολο να αντιδράσει. Εχει όμως πρόσφατη  πολύ καλή παράδοση στο Μεμόριαλ.

Προϊστορία: 0-1-4 απο τον τελευταίο άσο το 2015-16 και τέσσερα σερί διπλά.

Εκτίμηση: Το 1.71 στον άσο μοιάζει fair  αλλά η προϊστορία είναι ένα θέμα..

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver 2.5 

 

Ρόδεραμ-Κρου

Μετά από δύο ισοπαλίες και μία ήττα η Ρόδεραμ έκανε τεράστια “επαγγελματική” νίκη απέναντι στη Νορθάμπτον, εκτός έδρας, με 1-0.  Είχε τέσσερα στα πέντε ματς στο No goal  προν απο το διπλό στο Μάνττσεστερ. Εντός έδρας έχει 1-2-0 με τέρματα 6-5.

Η Κρου, απο την άλλη, είναι αήττητη ,αλλά με πέντε ισοπαλίες και μόλις δύο νίκες.  Οι πέντε ισοπαλίες είναι σερί ,οι τρεις “κολλητές” στο σκορ 1-1..Τέσσερα Under  και ένα ver αλλά και τέσσερα στα τέσσερα γκολ γκολ. Στο Λίγκ Τρόφι διέλυσε την Αστον Βίλα u21 με 4-1. Εκτός έδρας έχει 1-2-0 με τρία Under.

Προϊστορία 4-3-1 απο το τελευταίο διπλό το 2004-2005

Εκτίμηση: Η Ρόδεραμ είναι όπως της τύχει η μέρα. Η Κρου είναι πιο μαζεμένη αλλά τα γκολ γκολ δεν τα χάνει.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ Γκολ

 

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x