ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Τσάμπιονς Λιγκ: Αϊντραχτ Φρανφούρτης- Τότεναμ ( 4ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ:  Αϊντραχτ Φρανφούρτης- Τότεναμ ( 4ος όμιλος)
Spread the love

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Τοτεναμ έρχονται αντιμέτωπες προερχόμενες από αντίθετα αποτελέσματα στα εγχώρια πρωταθλήματα τους.

Οι “Αετοί” έγιναν η πρώτη ομάδα που υποχρέωσε σε ήττα την εκπληκτική Ουνιόν Βερολίνου με ένα “καθαρό” 2-0 ενώ οι σπερς έχασαν στο Λονδρέζικο ντέρμπι από την Τότεναμ με 3-1.

Αμφότερες έχουν από τρεις βαθμούς στον όμιλο όντας στο -3 από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και στο + 3 από την Μαρσέιγ.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το 2-0 επί της Ουνιόν Βερολίνου που ήταν μια σημαντική νίκη γιατί ήλθε απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας η οποία συνάμα ήταν και η “παρθενική” ήττα στην σεζόν για τους εκπληκτικούς Βερολινέζους.

Επίσης ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για το συγκρότημα του Όλιβερ Γκλάσνερ κάτι εξίσου σημαντικό εάν αναλογιστεί κανείς την αγωνιστική τους ασυνέπεια από παιχνίδι σε παιχνίδι και τα χαρακτηριστικά σκαμπανεβάσματα που μας έχουν συνηθίσει από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Στον όμιλο ξεκίνησαν με μια αποκαρδιωτική εντός έδρας ήττα από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας με 0-3 και συνέχισαν με ένα εντυπωσιακό 2ιπλο στο Βελοντρόμ υποχρεώνοντας την Μαρσεϊγ στην πρώτη εντός έδρας ήττα της μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες μπροστά στο κοινό της.

Λίγο πολύ ανάλογη είναι και η πορεία της στο εγχώριο πρωτάθλημα όπου με συγκομιδή 14 βαθμών σε 8 ματς είναι στην 6η θέση.

Ο Κόντε πιστεύει πως το αποψινό ματς είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία αν κερδίσουν να αφήσουν πίσω τους την πρόσφατη ήττα στο Λονδρέζικο ντέρμπι απέναντι στην άσπονδη συμπολίτισσα τους Άρσεναλ (1-3).

Η κόκκινη κάρτα του Έμερσον στα μισά της επανάληψης δεν άφησε πολλά περιθώρια στους σπερς για αντίδραση σε εκείνο το ντέρμπι στο οποίο έτσι και αλλιώς είχαν μέτρια εμφάνιση.

Η ήττα δε από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (0-2) στην Πορτογαλία την περασμένη αγωνιστική την κράτησε στην 2η θέση του ομίλου με καλύτερη διαφορά τερμάτων από την αποψινή της αντίπαλο με την οποία ισοβαθμεί και με δεδομένη την δύσκολη αποψινή αποστολή των “Λιονταριών” στην Μασσαλία της δίνεται η δυνατότητα με ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε να μπει ξανά γερά στο κυνήγι της πρωτιάς.

Εκτός δράσης οι συνήθεις ύποπτοι δηλαδή οι: Λούκας Μόουρα, Ντέγιαν Κουλουσέφσκι και ο Μπεν Ντέιβις.

Στο πλαίσιο του Rotation ίσως δούμε απόψε στο αρχικό σχήμα τον Ισπανό εξτρέμ Μπράιαν Χιλ.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά απόψε στα Κύπελλα Ευρώπης.

* Αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι. Οι κάτοχοι του Europa League αλλά και οι σπερς είναι ομάδες – ψυχολογίας. Κυρίως οι Γερμανοί αλλά και οι Λονδρέζοι ειδικά φέτος από την εκκίνηση της σεζόν και παρά την παρουσία του Κόντε στον πάγκο τους για 2η σερί σεζόν δεν έχουν βρει ακόμη τις σταθερές τους.

Ρισκάρω εδώ με μια πιθανή ισοπαλία με γκολ . Αυτό το combo μας δίνει συνολικά 4.20 απόδοση. Καθόλου άσχημο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ/ GOAL

(Visited 675 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x