ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022 : ΗΠΑ- Ουαλία ( 2ος όμιλος)

Μουντιάλ 2022 :  ΗΠΑ- Ουαλία ( 2ος όμιλος)
Spread the love

Οι Yankees του Γκρέγκ Μπελχάρτερ έχοντας προκριθεί σε εφτά διαδοχικά Παγκόσμια Κύπελλα (1990, 1994, 1998,2002, 2006, 2010 και 2014) δεν τα κατάφεραν στα γήπεδα της Ρωσίας πριν από 4 χρόνια αλλά τώρα είναι και πάλι παρόντες σε Μουντιάλ.

Σε έναν πολύ δύσκολο προκριματικό όμιλο όπου τις τέσσερις πρώτες εθνικές ομάδες τις χώριζαν μόλις τρεις βαθμοί οι ΗΠΑ κατάφεραν να διεκδικήσουν μια από τις τρεις αυτόματες θέσεις τερματίζοντας ισόβαθμοι αλλά με καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Κόστα Ρίκα.

Είναι επίσης αξιοσημείωτο πως στις 4/7 πιο πρόσφατες παρουσίες τους σε τελική φάση έχουν προκριθεί στα νοκ άουτ αλλά από την άλλη πλευρά δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν σε καμία από τις εννέα περιπτώσεις τους απέναντι σε ευρωπαϊκή εθνική ομάδα.

Ο Μπελχάρτερ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λούκα Ντε Λα Τόρε ενώ ιδιαίτερα αμφίβολοι ενόψει της αποψινής πρεμιέρας είναι ο μέσος της Γιούβε ΜακΚένι και ο φουλ μπακ της Μίλαν Σερτζίνο Ντεστ.

Η Ουαλία παίζει σε ένα Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά από 64 ολόκληρα χρόνια και θα έχει μπροστάρη και πάλι τον αρχηγό και ηγέτη της τον 33χρονο Γκάρεθ Μπέιλ.

Αναμένεται να είναι βασικός και στα τρία παιχνίδια του γκρουπ που θα κάνουν σέντρα σε διάστημα μόλις 8 ημερών παρά το γεγονός πως στο Λος Άντζελες έχει σκοράρει μόλις 2 γκολ σε 12 αγώνες τους περισσότερους ως αλλαγή.

Εκτός από τον Τζόε Άλεν δεν έχουν αναφερθεί άλλες απουσίες της τελευταίας στιγμής από τον Ρομπ Πέιτζ και λογικά θα δούμε το “3-4-3” με τους: Μπέιλ, Μουρ κια Τζέιμς ως επιθετική τριπλέτα.

Προϊστορία: Δυο φιλικά έχουν παίξει οι δυο ομάδες . Πιο πρόσφατο το 0-0 πριν από δυο χρόνια και στις 27/05/03 όταν οι ΗΠΑ είχαν κερδίσει με 2-0.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι στο Goal σε combo με τις Over 3,5 κάρτες σε απόδοση 4,50.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal + Over 3,5 κάρτες

(Visited 414 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x