ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Coppa Italia: Νάπολι-Κρεμονέζε

Coppa Italia: Νάπολι-Κρεμονέζε
Spread the love

Στο “Ντιέγκο Μαραντόνα” η  Νάπολι κοντράρεται με την Κρεμονέζε σε μία αναμέτρση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας που σε περίπτωση ισοπαλίας έχει παράταση και αν χρειαστεί,πέναλτι.

Οι “Παρτενοπέι” ξεπέρασαν την γκέλα απο την Ιντερ (ήττα με 1-0) με μία άκρως επαγγελματική νίκη στη Γένοβα (0-2) και μία απόλυτα εμφατική νίκη ,με 5-1, στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Προηγήθηκαν με 2-0, οι Γιουνβεντίνοι μείωσαν ,αλλά η Νάπολι πάτησε το  γκάζι και σκόραρε αλλα τρία γκολ για το 5-1 . Κάπως έτσι “φώναξε” δυνατά ότι αυτό το Πρωτάθλημα δεν μπορεί να χαθεί.  Το ντάμπλ είναι στόχος, αλλά ο Σπαλέτι θέλει να κάνει ροτέισον και να αλλάξει ένα μεγάλο κομμάτι της ενδεκάδας. Πίκτες όχι βασικοί αλλά ποιοτικοί όπως οι Ελμάς-Ρασπαντόρι-Σιμεόνε θα είναι βασικοί λογικά.

Η Κρεμονέζε, είναι σε κακά χάλια και το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό έχοντας μαζέψει στο Πρωτάθλημα μόλις επτά βαθμούς σε 18 αναμετρήσεις (0-7-11). Αν σκεφτεί κανείς ότι το όριο της παραμονής είναι στο -9 από τη Σασουόλο που είναι πάνω απο την επικίνδυνη ζώνη ,η ομάδα απο την Κρεμόνα απλά θα απολαμβάνει, όσο μπορεί το Καμπιονάτο. Ο Μπαλαρντίνι θα θελήσει, στο βαθμο που μπορεί, να κυνηγήσει ότι μπορεί στο παιχνίδι  έχοντας αρκετά προβλήματα, εδώ και καιρό σε όλες τις γραμμές.

Προϊστορία : 3-1-0

Εκτίμηση: Η Νάπολι, ακόμα και με αλλαγές είναι καλύτερη απο την Κρεμονέζε  και θα κερδίσει.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/Over 2.5

(Visited 359 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x