ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Χιλή: Παλεστίνο – Μαγκαγιανές

Χιλή: Παλεστίνο – Μαγκαγιανές
Spread the love

Στο «Λα Σιστέρνα» του Σαντιάγκο το τελευταίο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, μάλιστα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η Παλεστίνο ψάχνει το τρίποντο που θα την εδραιώσει στην πρώτη επτάδα, την στιγμή που η νεοφώτιστη και κυπελλούχος Μαγκαγιανές προσπαθεί να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Να σημειωθεί, πως οι δύο πρώτες ομάδες θα βρεθούν απευθείας στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ η 3η στα προκριματικά της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής. Στο Κόπα Σουνταμερικάνα επίσης οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 4η ως και την 7η θέση, ενώ οι δύο τελευταίες υποβιβάζονται.

Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα στο πρωτάθλημα για την Παλεστίνο (φωτό), το προ 10 περίπου ημερών 0-2 στην έδρα της Ουνιόν Εσπανιόλα, με το οποίο οι «άραβες» βρέθηκαν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το θετικό πάντως για την Παλεστίνο, πως παρέμεινε, έστω και οριακά, εντός της πρώτης επτάδας, ενώ αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους «άραβες» και εκτός συνόρων, καθώς θα δοκιμαστούν μεσοβδόμαδα στην Φορταλέζα με την ομώνυμη ομάδα, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Στην αντίπερα όχθη, τελευταίο αγωνιστικό δείγμα στο πρωτάθλημα για τη Μαγκαγιανές, το προ 10 περίπου ημερών 1-1 φιλοξενώντας την Κατόλικα, με το οποίο βρέθηκε στην 14η θέση και στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Ένα ματς, στο οποίο η κυπελλούχος Χιλής ισοφάρισε επτά λεπτά πριν το φινάλε, έχοντας προηγηθεί νωρίτερα, ο αποκλεισμός από τη Μεντεγίν στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες (1-1, 0-2). Παρ’ όλα αυτά, η περιπέτεια της εκτός συνόρων συνεχίζεται, καθώς «υποβιβάστηκε» στην φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα, εκεί όπου στην πρεμιέρα μεσοβδόμαδα θα φιλοξενήσει την Φλαμένγκο.

Προϊστορία: Επικράτηση με 4-1 για την Παλεστίνο το 2014, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μαγκαγιανές.

Αήττητη η Παλεστίνο στο «Λα Σιστέρνα», το οποίο αποτελεί διαχρονικά το μεγάλο της «όπλο», στις εγχώριες τουλάχιστον διοργανώσεις. Παρ’ όλα αυτά, ομάδα με άγνοια κινδύνου η Μαγκαγιανές, ικανή να κάνει ζημιά στους «άραβες».

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 681 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x