ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Χιλή: Ο΄Χίγκινς – Έβερτον Ντε Βίνα   

Χιλή: Ο΄Χίγκινς – Έβερτον Ντε Βίνα   
Spread the love

Στο «Ελ Τενιέντε» της Ρανκάγκουα το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, βρίσκοντας την τοπική Ο΄Χίγκινς, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 11η θέση με 16 βαθμούς και την Έβερτον Ντε Βίνα στην 9η με δύο περισσότερους.

Να σημειωθεί, πως η πρωταθλήτρια αλλά και η ομάδα που θα τερματίσει στην 2η θέση θα βρεθούν απευθείας στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ η 3η στα προκριματικά της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής. Οι ομάδες επίσης από την 4η ως και την 7η θέση στο Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ οι δύο τελευταίες υποβιβάζονται.  

Ήττα με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Κομπρεσάλ, με την Ο΄Χίγκινς να «υποχωρεί», με το αποτέλεσμα αυτό, στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο συγκεκριμένο ματς, με αυτές της Κομπρεσάλ όμως πιο ουσιαστικές, με το τέρμα που έκανε τελικά την διαφορά από πέναλτι στο εβδομηκοστό έβδομο λεπτό. Στον αντίποδα, οδυνηρό 2-2 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Παλεστίνο, σε ένα ματς στο οποίο η Έβερτον Ντε Βίνα είδε την αντίπαλό της να ισοφαρίζει στο ογδόντα έξι και στο οποίο είχε χαμένο πέναλτι με τον Ετσεβερία στο δέκατο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Να σημειωθεί, πως ο 28χρονος μέσος είχε ευστοχήσει στο πρώτο που πήρε η ομάδα του στο συγκεκριμένο ματς και είχε ισοφαρίσει αρχικά στο εξήντα, πριν φτάσει στην προσωρινή ανατροπή τέσσερα λεπτά αργότερα.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Ο΄Χίγκινς, δύο για την Έβερτον Ντε Βίνα και ισάριθμες ισοπαλίες, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ελ Τενιέντε», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για μονομαχία δύο απρόβλεπτων και σχεδόν ισάξιων ομάδων.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 771 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x