Uncategorized

Προκριματικά Euro2024: Αγγλία- Σκόπια ( 3ος όμιλος)

Προκριματικά Euro2024: Αγγλία- Σκόπια ( 3ος όμιλος)
Spread the love

O Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αστειεύτηκε σε χθεσινές του δηλώσεις αναφορικά με την έντονη μεταγραφολογία που επικρατεί και το κατά πόσο μπορεί να είναι συγκεντρωμένοι οι διεθνείς απόψε αφού και επίσημα το μεταγραφικό “παράθυρο” έχει ανοίξει και ήδη πολλά ονόματα εμπλέκονται σε πολλά σενάρια μεταγραφών.

Ο Ντέκλαν Ράις είναι από πέρσι στόχος της Άρσεναλ, ο Τζέιμς Μάντισον βρίσκεται μια ανάσα από την Νιουκάστλ, ο Χάρι Κέιν μπαίνει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στην Τότεναμ με την Ρεάλ και την Μάντσεστερ.Γ να καραδοκούν κλπ. Παραδέχτηκε πάντως πως οι παίκτες του είναι επαγγελματίες και θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι απόψε στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ενώ τόνισε πως από όσα θυμάται και ο ίδιος από τα χρόνια που ήταν ποδοσφαιριστής σε παρόμοιες περιπτώσεις , δηλαδή μεταγγραφικές περιόδους , το πεδίο δράσης αφορά στους μάνατζερ και όχι στους παίκτες.

Τα “Τρία Λιοντάρια” έχουν εκκινήσει εντυπωσιακά στον προκριματικό όμιλο με 3/3 σε νίκες απέναντι σε Ιταλία, Ουκρανία και Μάλτα και απόψε δεν έχουν τίποτε άλλο στο μυαλό τους εκτός από το “καρέ” των νικών.

Αναφορικά με την 11άδα λογικά θα προφυλαχτεί ο Σάκα που αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο με τον Φόντεν να ερίζει για την θέση του στο δεξί “φτερό” ενώ και οι συμπαίκτες του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και νταμπλούχο Μ.Σίτι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όπως ο Γουόκερ, ο Στόουνς, ο Φίλιπς και ο Γκρίλις.

Τα Σκόπια αιφνιδίασαν την Ουκρανία με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 2-0 στο α΄ ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης την περασμένη αγωνιστική αλλά στην επανάληψη η ομάδα του Σεργέι Ρεμπρόφ αφυπνίστηκε και με τον Μούντριχ ηγέτη κατάφερε και “γύρισε” το ματς σε 3-2!

Μετά την σύντομη αλλά “παρθενική” τους παρουσία στο προηγούμενο Euro όπως είναι φυσικό οι Σκοπιανοί θα επιδιώξουν μια back to back παρουσία τους σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αλλά δύσκολα θα σπάσουν το δίδυμο της Αγγλίας με την Ιταλία. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πέταξαν εκτός Μουντιάλ στα πλει οφ τους Ατζούρι ενώ έχουν ηττηθεί μόλις σε 2/10 προκριματικούς αγώνες τους συμπεριλαμβανομένης και της νίκης τους επί της Γερμανίας (2-1).

Προϊστορία: Σε τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια η Αγγλία είναι μεν αήττητοι αλλά ο απολογισμός της είναι 2-2-0 μετρώντας δυο ισοπαλίες και μάλιστα αμφότερες εντός έδρας το 2002 και το 2006 επίσης για προκριματικά Euro.

* Οι Εγγλέζοι με 23/24 νίκες εντός έδρας σε προκριματική φάση είναι το μεγάλο φαβορί αλλά οι Σκοπιανοί μπορούν να τους ζορίσουν αφού σκοράρουν τελευταία με ευκολία μετρώντας ήδη 4/5 Goal. Έτσι το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo ο Άσος με το Under 4,5 σε απόδοση 1,50.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Under 4,5

(Visited 385 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x