
Την ημέρα γιορτής και χαρούμενων μνημών για την Εθνική ομάδα τoυ 2004 η u 19 ξεκινάει το δικό της ταξίδι στο Εuro της Μάλτας.
Δυνατή ομάδα είναι η Νορβηγία που πέταγς φωτιές στην Elite Round με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα σε Γαλλία(1-2) ,Ρουμανία (5-0) και Βόρεειο Ιρλανδίας(5-2).Με λίγα λόγια 12 γκολ υπερ και δύο κατά. Το τρομερό είναι ότι έχει τρομερή ισορροπία στις γραμμές της ενώ τα γκολ μοιράστηκαν σε 9 παίκτες . Ο μέσος Ρόλντσέι της Αταλάντα και ο φορ Ενγκ είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά για την ομάδα του Πορτογάλου Πιμέντα.
Η Εθνική ομάδα είναι επίσημς σύνολο με ισορροπία. Με ένα προπονητή έμπειρο σε ηλικιακές καταστάσεις όπως αυτές ,έχει εντρυφήσει στον Πρωταθλητισμό με συλλόγους ,ενώ ξεχειλίζει η ποιότητα με παίκτες όπως οι Τζίμας-Καλογερόπουλος -Σμυρλής.Στην Elite κέρδισε 3-0 την Εσθονία και 1-1 το Ειρε έμεινε στο 1-1 με Σλοβακία. Ωστόσο , ο τελευταίος (ΜΕ) και ο αμυντικός Κεραμίτσης είναι εκτός όπως και ο Κούτσιας που δεν πήρε άδεια απο το Σικάγο.
Προϊστορία: Ενα φιλικό πριον 15 χρόνια έληξε στο 2-2
Εκτίμηση: Η Νορβηγία είναιφαβορί με περισσότερη ποιότητα απέναντι σε μία Ελλάδα με απουσίες.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1