Bundesliga

Α΄ Γερμανίας: Μπάγερν Μονάχου- Μπάγερ Λεβερκούζεν

Α΄ Γερμανίας: Μπάγερν Μονάχου- Μπάγερ Λεβερκούζεν
Spread the love

Η επανεκκίνηση του Γερμανικού πρωταθλήματος ξεκινά από το βράδυ της Παρασκευής με το ντέρμπι κορυφής που θα διεξαχθεί στο Μόναχο ανάμεσα στην Μπάγερν και την Λεβερκούζεν.

Πρόκειται για τις δυο ομάδες που τρέχουν το απόλυτο σε νίκες από το ξεκίνημα της σεζόν μόνο νίκες και αν για την “ισόβια” πρωταθλήτρια λίγο πολύ το αναμέναμε , η πορεία των “ασπιρινών” είναι αξιοθαύμαστη και αξιοπρόσεκτη.

Οι γηπεδούχοι μετά τον περσινό δραματικό θρίαμβο της κατάκτησης του πρωταθλήματος την τελευταία αγωνιστική εις βάρος της Ντόρτμουντ έχουν στόχο φέτος να τερματίσουν και πάλι πρώτοι για 12η συνεχόμενη φορά και 34η συνολικά στην ιστορία τους.

Οι Βαυαροί μετά το σοκ της απώλειας του Σούπερ Καπ από την Λειψία με το εκκωφαντικό 3-0 συνήλθαν και τρέχουν ένα νικηφόρο ρεκόρ τριών αγώνων απέναντι σε Βέρντερ Βρέμης ( 4-0), Άουγκσμπουργκ (3-1) και Γκλάντμπαχ ( 2-1).

Μάλιστα στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους στο BORUSSIA PARK επικράτησαν με χαρακτηριστική δυσκολία πετυχαίνοντας το 2ο και νικητήριο γκολ με τον 18χρονο Γάλλο και προερχόμενο από τις Ακαδημίες του συλλόγου Ματιούς Ανρι Τελ στο φινάλε της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν εντυπωσιάσει στην εκκίνηση της σεζόν , με τον Τσάβι Αλόνσο στον πάγκο της από τον περασμένο Οκτώβριο, αφού μετράνε το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές όπως ακριβώς και οι πρωταθλητές.

Πρωταγωνιστής – έκπληξη ο 22χρονος Νιγηριανός φορ Βίκτορ Μπόνιφεϊς με 4 γκολ , μεταγραφή από την Βελγική Ουνιόν Σαν Ζιλουάζ και νωρίτερα στην Μπόντο/ Γκλιμντ, ενώ την ίδια ώρα ο πρώην “κανονιέρης” και αρχηγός της εθνικής Ελβετίας Τσάκα έχει δέσει ιδανικά στο κέντρο με τον Αργεντινό Παλάσιος και τον Χόφμαν.

Ξεκίνησαν με το “ιδρωμένο” αλλά πολύτιμο 3-2 επί της Λειψίας και συνέχισαν με δυο πιο άνετες νίκες επί της Λεβερκούζεν και της Ντάρμσταντ.

Πάντως με “4 στα 4” σε εκκίνηση πρωταθλήματος και πρωτοπόρος στην βαθμολογία υπήρξε για τελευταία φορά η ομάδα του Αλόνσο πριν από 117 αγωνιστικές.

Προϊστορία: Η Μπάγερν Μονάχου έχει κερδίσει 21/26 εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Λεβερκούζεν σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης τα 12/14 έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο γκολ.

* Η Μπάγερν ιστορικά και παραδοσιακά όποτε βρίσκει ομάδα απέναντι της , εντός των τειχών, που να αμφισβητεί την πρωτιά και την κυριαρχία της , την τιμωρεί.

Έτσι, το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo ο Άσος με τα πολλά γκολ σε απόδοση 1,90. Εξαιρετικό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5

(Visited 768 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x