ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Τσάμπιονς Λιγκ: Ερυθρός Αστέρας-Γιούνγκ Μπόις(7ος Ομιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Ερυθρός Αστέρας-Γιούνγκ Μπόις(7ος Ομιλος)
Spread the love

Στο Ράικο Μίτιτς , ο Ερυθρός Αστέρας κοντράρεται με τους Γιούνγκ Μπόις  στο πλαίσιο του 7ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ .

Οι Σέρβοι είναι σε μίνι αγωνιστική κρίση καθώς έχουν χάσει τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις. Ολες οι ήττες είναι εκτός και με πολλές ανισορροπίες στην άμυνα. Συγκεκριμένα έχασαν στο Βόζντοβατς (3-2) και στην Τσουκαρίτσκι(2-1) ενώ , αν και προηγήθηκαν επί της Σίτι στο Μάντσεστερ, έχασαν με 3-1.  Στο πιο πρόσφατο ματς του Πρωταθλήματος νίκησαν με 1-0 τη Νις.  Ο Ισραηλινός  coach Μπαχάρ δεν αλλάζει το 3-5-2.

Οι Ελβετοί, από την άλλη, είναι αρκετά ισορροπημένη ομάδα .Και μπορεί να μην ξεκίνησαν καλά στην πρεμιέρα, χάνοντας από  τη Λειψία με 1-3, αλλά γενικά είναι μία πολύ καλή ομάδα που μπορεί ,εύκολα, να κάνει τη ζημιά αν την υποτιμήσεις.  Στο ματς με τους Γερμανούς  ισοφάρισε πριν το ημίχρονο, έχασε ευκαιρίες για το προβάδισμα αλλά κάποια αμυντικά κενά έδωσαν την ευκαιρία στη Λειψία για δύο γκολ και το τελικό 1-3. Στο Πρωτάθλημα είναι δεύτερη ,πίσω από την Ζυρίχη, ενώ στο πιο πρόσφατο ματς του Πρωταθλήματος έκανε διπλό, στη Βέρνη, επί της Γκρασχόπερς(0-1).  5-3-2 η επιλογή του Ραφαέλ Βικι σαν σύστημα  ποντάρωντας πολλά στον εξτρέμ Μοντέιρο και τον Ελία.

Προϊστορία: Το 2004, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αστέρας κέρδισε 3-0 και 15 χρόνια αργότερα ,το σκορ ήταν 1-1.

Εκτίμηση: Στο Μίτιτς, ο Αστέρας έχει δυναμική ,αλλά οι Ελβετοί είναι σκληρά καρύδια.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 

(Visited 452 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x