ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

6ος Ομιλος Προκριματικών Euro 2024 : Αζερμπαιτζάν -Σουηδία

6ος Ομιλος Προκριματικών Euro 2024 : Αζερμπαιτζάν -Σουηδία
Spread the love

Αδιάφορο παιχνίδι για τον 6ο όμιλο των προκριματικών με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη αποκλειστεί.

 

Οι Αζέροι έχουν μαζέψει τέσσερις βαθμούς στα προκριματικά  με μία ισοπαλία και τη νίκη απέναντι στην Εσθονία(0-2) έχοντας βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό την ποιότητα τους η οποία τους δίνει το δικαίωμα, τουλάχιστον εντός έδρας, να καταφέρνουν να κοντράρουν ομάδες όπως το Βέλγιο η, πιο πρόσφατα, την Αυστρία απο την οποία έχασαν με 0-1 .

Ουσιαστικός στόχος η 3η θέση κάτι που δεν είναι εύκολο. Μοναδικό πρόβλημα η απουσία του καλού μεσιοεπιθετικού Σαφάροφ που είναι τραυματίας.

Η Σουηδία, είναι 3η και ήδη,και αυτή αποκλεισμένη. Τεράστια  τα προβλήματα στην ομάδα η οποία δεν μπορεί να βρει το δρόμο για μία μεγάλη διοργάνωση. Το σοκ με το θάνατο των  δύο Σουηδών  φιλάθλων στο ματς με το Βέλγιο και η οριστική διακοπή του αγώνα ήταν ένα ψυχολογικό βάρος για τους παίκτες του  Αντερσον ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν. Εκτός πλάνων οι Ισάκ και -Ελάνγκα και Κάρλσον κάτι που σημαίνει ότι η μεσοεπιθετική γραμμή θα έχει απουσίες.

Προϊστορία: Στον πρώτο γύρο η Σουηδία έβαλε πέντε γκολ ενώ σε τρία ματς ,δύο στη Σουηδία και ένα στην έδρα των Αζέρων, οι αποψινοί φιλοξενούμενοι έχουν  τρεις νίκες με τέρματα 9-0.

Εκτίμηση: Αδιάφορο ματς ,για το όνορε παίζουν αμφότερες και θα πάω με 2πλο -under 3.5

(Visited 281 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x