ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Bundesliga

Α΄ Γερμανίας: Χόφενχαϊμ- Μπόχουμ

Α΄ Γερμανίας: Χόφενχαϊμ- Μπόχουμ
Spread the love

Απόψε ανοίγει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής με την Χόφενχαϊμ να υποδέχεται την Μπόχουμ. Από την μια πλευρά έχουμε μια ομάδα που δεν έχει εκμεταλλευτεί την έδρα της (1-1-4) αλλά βρίσκεται στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας έχοντας μαζέψει πέντε διπλά σε εφτά “εξορμήσεις” της και από την άλλη μια ομάδα που είναι σε καλό φεγγάρι , ούσα αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, αλλά θα παραταχτεί με αρκετές απουσίες στα μετόπισθεν.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα με 7/10 νίκες στα πρώτα τους παιχνίδια αλλά στην συνέχεια “ξεφούσκωσαν” και πλέον αριθμούν στα πέντε πιο πρόσφατα δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Μπροστά στο κοινό τους έχουν κερδίσει μόλις 1/6 παιχνίδια τους αλλά βρίσκονται στην 6η θέση λόγω των πέντε διπλών σε εφτά “εξορμήσεις” τους από την εκκίνηση της σεζόν.

Μάλιστα την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-1 από την Γκλάντμπαχ στο BORUSSIA PARK γνωρίζοντας την “παρθενική” εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να ανακάμπτουν αριθμώντας 9 βαθμούς στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στους 12 συγκομιδή και να έχουν αναρριχηθεί στην 12η θέση του πίνακα.

Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε της Βόλφσμπουργκ με 3-1 αλλά έχει να πετύχει back to back νίκες από τον περασμένο Μάρτιο.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες έχουν φέρει τέσσερα συνεχόμενα Over 2,5 στα μεταξύ τους παιχνίδια με γηπεδούχο την Χόφενχαϊμ σε όλες τις διοργανώσεις.

* Σημάδια κούρασης για την Χόφενχαϊμ η οποία έχει να πανηγυρίσει νίκη μπροστά στο κοινό της από τις αρχές Σεπτεμβρίου όταν και επικράτησε της Βόλφσμπουργκ (3-1). Από την άλλη πλευρά η Μπόχουμ συνεχίζει να έχει απουσίες ειδικά στα μετόπισθεν με πιο χαρακτηριστική αυτή του βασικού της σέντερ μπακ Κέβιν Σλότερμπεκ. Δεν μπλέκω με σημείο αλλά θα πάρω το combo του Over 2,5 με το Goal. Ας μην ξεχνάμε πως οι γηπεδούχοι αριθμούν ήδη 12/13 Goal στην Μπουντελίσγκα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 431 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x