ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Πρέμιερ Λιγκ: Κρίσταλ Πάλας- Μπράιτον

Πρέμιερ Λιγκ: Κρίσταλ Πάλας- Μπράιτον
Spread the love

Στο Λονδίνο η Κρίσταλ Πάλας θα επιδιώξει να “χτίσει” πάνω στο πρόσφατο 2-2 που απέσπασε ανέλπιστα από την Μ.Σιτι στο Etihad την περασμένη αγωνιστική ενώ από την πλευρά της η Μπράιτον να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ήττα της στο Emirates από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Οι “Αετοί” εκμεταλλεύτηκαν τον εφησυχασμό των “πολιτών” και “γύρισαν” το ματς από 2-0 σε 2-2 σκοράροντας δυο γκολ στο τελευταίο 15λεπτο.

Η ομάδα του 76χρονου Ρόι Χόντγκτσον έφυγε από το γήπεδο με έναν σπουδαίο βαθμό αλλά από την άλλη πλευρά παραμένει δίχως “τρίποντο” εδώ και έξι παιχνίδια στην κατηγορία αφού η τελευταία τους νίκη ήταν το 2-0 στο Turf Moor επί της Μπέρνλι στις αρχές Νοεμβρίου.

Οι “Γλάροι” έχασαν από την Άρσεναλ με 2-0 στο Λονδίνο σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν βρήκαν δίχτυα μετά από 32 αγώνες στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να πέσουν στην 9η θέση του πίνακα. Βέβαια είναι μια ιδιάζουσα σεζόν για την ομάδα του Ντε Ζέρμπι αφού στην “παρθενική” της σεζόν στην Ευρώπη κατάφερε και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Γιουρόπα και μάλιστα ούσα πρώτη στην βαθμολογία του γκρουπ.

Προϊστορία: Τα 4 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Πάλας έχουν λήξει όλα ισόπαλα.

* Έκανε αίσθηση το 2-2 που απέσπασε στο Etihad από την πρωταθλήτρια Ευρώπης και Αγγλίας Μ.Σίτι η Πάλας αλλά από την άλλη παραμένει δίχως νίκη μπροστά στο κοινό της από τις αρχές Σεπτέμβρη. Η Μπράιτον αρχίζει και βγάζει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη ούσα άμαθη σε τέτοιες καταστάσεις. Ωστόσο εμπλέκεται σε 63 γκολ στα 17 παιχνίδια από την αρχή του πρωταθλήματος που είναι τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα τα 10/17 έχουν λήξει με Over 3,5 και αυτή θα είναι η επιλογή μου.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 3,5

(Visited 381 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x