Ντέρμπι κυπέλλου σε νοκ άουτ προημιτελικό με το νικητή να αντιμετωπίζει σε διπλό ημιτελικό τη Μπριζ…
Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ είναι η πρωτοπορος του πρωταθληματος και υποδέχεται την δεύτερη του πίνακα Αντερλεχτ αλλά στον θεσμό του κυπελλου. Εχει πάρει τον αέρα της αντιπάλου της την οποια έχει νικήσει στις επτά προσφατες συναντήσεις τους (!) και αποψε παιζει κι ενα νοκ αουτ ματς εντος έδρας. Ολα τα δεδομένα είναι υπερ της.
Τελευταία της ήττα ήταν στους ομίλους του Γιουρόπα λιγκ με 3-0 από τη Λίντσερ αρχες Νοεμβρίου. Εκτοτε μετράει σε ολες τις διοργανώσεις μετράει οκτώ νικες και τρεις ισοπαλίες. Με πολύ …ιδρωτα νικησε την Κυριακη στις καθυστερήσεις την Σεντ Τρουιντεν με γκολ του Κεβιν Ροντριγκες!
Στον αντιποδα η Αντερλεχτ ερχεται απο την ισοπαλια 1-1 στην έδρα της Λέουβεν οπου ειχε μετρια αποδοση και ισοφάρισε στο δευτερο ημιχρονο. Ετσι η διαφορα απο την κορυφή της βαθμολογίας ανέβηκε στους οκτω βαθμους και έχει μπροστά της …ανηφορα!
Για τους γηπεδουχους απων παλι ο φορ Αμούρα καθως και οι Ματσίντα, Πουέρτας και Αμανί. Απο την πλευρά της η Αντερλεχτ εχει κι αυτη τις δικες της απουσιες και ο λογος για τους Σαρντέλα και Πατρίς. Μακροχρονια εκτος οι Αμούζου, Ντιλέινι και Ντιαβαρά
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 γκολ (από 5/5 τετοια προερχεται η Ουνιον, 4/4 αντιστοιχα η Αντερλεχτ)