ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ SuperLeague

Superleague: ΠΑΟΚ -Ολυμπιακός

Superleague: ΠΑΟΚ -Ολυμπιακός
Spread the love

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον  Ολυμπιακό   σε ένα τελικό  για το Πρωτάθλημα  σε εξ αναβολής παιχνίδι.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” ψάχνει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό  για να πάει στο -1 απο την ΑΕΚ και θα περιμένει δώρο απο τους “ερυθρόλευκους” την Τετάρτη απέναντι στην ΑΕΚ για να τα δώσει όλα με Παναθηναϊκό και Αρη για το Πρωτάθλημα.

Η νίκη επί της ΑΕΚ,με 3-2, ήταν η πρώτη μετά από πέντε ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και βέβαια την ανείπωτη, εκτός έδρας, γκέλα με τη Λαμία.Το μοναδικό πρόβλημα του Λουτσέσκου είναι ο Ντεσπότοφ που έκανε κανονικά προπόνηση αλλά είναι αμφίβολος για την ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός, απο την άλλη, είναι ακόμα …μεθυσμένος από την πρόκριση στον τςλικό του Κόνφερενς και την επική πρόκριση επί της Βίλα . Πλέον ,μπαίνει με φόρα στο Πρωτάθλημα και αν κάνει το 3 στα 3 με ΠΑΟΚ-ΑΕΚ,Παναθηναϊκό , παίρνει κούπα και το 48ο. Ο Μεντιλίμπαρ θα κάνει ροτέισον έχοντας παίκτες όπως οι Ζέλσον-Αμπι,Ναβάρο,Μασούρας -Ορτα που λογικά θα ξεκινήσουν βασικοί. Λογικά ο Κίνι θα παίξει ,αριστερά, αν δεν τα καταφέρει τότε τη θέση του  θα πάρει ο Αποστολόπουλος. Σίγουρα εκτός ο Ιμπόρα αλλά και οι Γιόβετιτς-Ελ Αραμπί-Ντόη-Ορτέγα-Ρίτσαρντς.

Προϊστορία: 0-3-3 σε όλες τις διοργανώσεις από τον τελευταίο άσο το 2021.Φέτος,στην κανονική περίοδο, 1-4.

Εκτίμηση:  Είναι ένα ματς τελικός που φαινομενικά, λόγω ΄έδρας και κούρασης του Ολυμπιακού αλλά και αλλαγών, οι γηπεδούχοι είναι οριακό φαβορί.  Αν πάμε με τη λογική του άγχους αμφότερων τα  2-3 τέρματα μοιάζουν πιθανά.

ΠΡΟΤΑΣΗ : 2-3 Τέρματα-Over 9,5 κόρνερ-κάρτες Αλεξανδρόπουλος,Σβάμπ. Καταλογισμός πέναλτι

(Visited 733 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x