ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

La Liga: Ρεαλ Σοσιεδάδ – Βαλένθια

La Liga: Ρεαλ Σοσιεδάδ – Βαλένθια
Spread the love

Μάχη Ευρώπης στο “Ανοέτα” με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στην έξοδο στο Conference League ή ακόμα καλύτερα και στο Europa League

Η Ρεαλ Σοδιεδαδ προερχεται απο την ήττα με 2-0 από την Μπαρτσελόνα εκτος έδρας που την διατηρησε στην 7η θέση του πινακα. Η 7η θεση αυτη τη στιγμη οδηγεί στο Conference League (την καταδιωκουν Βιγιαρεαλ και Βαλενθια) ενω ειναι και μολις εναν ποντο πισω από την 6η (βγαζει Europa League) Ρεαλ Μπέτις.

Στην ήττα από τη Μπαρτσα δημιουργησε δυο τρεις φάσεις που αν τις αξιοποιούσε θα μπορούσε να πάρει κατι από το ματς ή έστω να το διεκδικήσει. Αμεσως πιο πριν ειχει νικησει με 2-0 εντος την Λας Πάλμας στη μοναδικη της νικη στις πεντε προσφατες αγωνιστικες του πρωταθληματος. Εκτος ο στρράικερ Κάρλος Φερνάντεθ και οι μπακ Χάβι Γαλάν, Θουμπελδία και Μουνιόθ κι ο κομβικος μεσος Θουμπιμέντι.

Στον αντιποδα η Βαλενθια του Ρουμπεν Μπαραχα εμεινε προσφατα στο εντος εδρας 0-0 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Εκανε φάσεις για να παρει το ματς αλλα ήταν αστοχη. Γενικά το γκολ είναι πρόβλημα για τη Βαλένθια που έμεινε άσφαιρη για δεύτερη στη σειρά αγωνιστική (ήττα εντός έδρας απο Αλαβες με 1-0).

Καταλαβαινει κανεις πως πρέπει να λύσει… χτες το προβλημα της παραγωγικοτητας αν θελει να βγει Ευρωπη (-3 από την 7η θεση). Απουσιες στην άνυνα με τους μπακ Ντιακαμπί , Χεσούς Βάθκεθ , ο βασικος της σκορερ Ούγκο Ντούρο κι ο γκολκπιερ Ντομενέκ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: Ξεκαθαρα υπερ των γηπεδούχων στο “Ανοετα” ( 33-23-16)

Real Sociedad :Remiro; Traore, Le Normand, Pacheco, Tierney; Zakharyan, Merino, Mendez; Kubo, Barrenetxea, Oyarzabal

Valencia: Mamardashvili; Correia, Mosquera, Ozkacar, Gaya; Guerra, Pepelu; Peter, Almeida, Lopez; Duro

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2.5 (5/7 η Σοσιεδαδ, 7/9 προσφατα η Βαλενθια!)

(Visited 197 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x