ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α’ Πορτογαλιας: Αρούκα – Σπόρτινγκ

Α’ Πορτογαλιας: Αρούκα – Σπόρτινγκ
Spread the love

Αυλαία στην 5η αγωνιστική με την αποδυναμωμένη Αρούκα να υποδέχεται την κλάσεις ανωτερη και περσινή πρωταθλητρια Σπορτινγκ…

Επανέναρξη της Primeira liga μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων με την πρωταθλήτρια Σπόρτιγκ Λισσαβόνας να είναι η μόνη ομάδα που έχει το απόλυτο νικών στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και φυσικά θέλει να το διατηρήσει!

Η γηπεδούχος Αρούκα έχει στις τέσσερις αυτές αγωνιστικές μια νίκη και τρεις ήττες με πιο πρόσφατη αυτη που υπέστη πριν τη διακοπη χανοντας με 1-0 απο την Ριο Αβε με πεναλτι λιγο πριν την αναπαυλα.

Οι επιθετικοί Μουχίκα (τριτος σκορερ στη κατηγορια με 20 γκολ περσι!)και Κρίστο Γκονθάλεθ έφυγαν από την ομάδα στην μεταγραφικη περιοδο και ο κοουτς Γκονσάλο Γκαρσία πρεπει να βρει λυσεις στο προβλημα του σκοραρισματος. Τραυματιες οι μπακ Φοντάν, Γκάλοβιτς αλλα και ο χαφ Κουασί.

Απο την άλλη μερια η Σπορτινγκ που περσι πηρε τον τιτλο με ανεση (10 β. διαφορα) έχει απολογισμο φετος 4/4 νικες και 16-2 τέρματα (μονη πρωτη στο ρετιρε της βαθμολογιας) ενω την προσεχή Τριτη εχει και τη πρεμιερα στο Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Γαλλικη Λιλ.

Με λιγα λογια η ομάδα του Ροιυμπεν Αμορίμ συνεχίζει απο εκει που σταμάτησε το περσινό πρωτάθλημα οπου πυροβολούσε …κατα ρυπάς το πρωτάθλημα η Σπόρτινγκ σκοράρει σε 46 σερί αγώνες, ειναι αήττητη στους προσφατους 25!)

Κράτησε στην ομάδα τον Σουηδό επιθετικό Βίκτορ Γκιέκερες ενώ οι προσπάθειες για να πάρει τον Φώτη Ιωαννιδη από τον Παναθηναϊκό …δεν ευοδώθηκαν! Παντως ο Γκιέκερες ξεκίνησε κι αυτος …φουριόζος στο πρωτάθλημα με επτά γκολ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικες (περσι μακραν πρωτος σκορερ στο πρωταθλημα με 29 τερματα (αλλά και με τρια γκολ σε δυο προσφατα ματς της Σουηδιας στο Nations)!

Πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων πήρε δικαιότατα το ντέρμπι με την Πόρτο (2-0), νίκη που αποτελεσε και μία …γρήγορη “εκδίκηση” για την ήττα στο Σούπερ Καπ Πορτογαλιας τον Αυγουστο. Τραυματιας ο γκολκίπερ Κοβάσεβιτς (4/0), ο Ρούμπεν Αμορίμ επιβεβαίωσε την απουσία του και ότι στη θέση του θα μπει ο Φράνκο Ίσραελ, που ήταν στην αποστολή της Ουρουγουάης.

Arouca:Mantl; Esgaio, Rocha, Lamba, Weverson; Simao, Fukui; Sylla, Gozalbez, Jason; Araujo

Sporting:Franco; Quaresma, Diomande, Inacio; Quenda, Morita, Hjulmand, Catamo; Trincao, Goncalves; Gyokeres

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 ημιχρονο / 2 & Over 2.5

(Visited 240 times, 2 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x