ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ SuperLeague

Superleague: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Superleague: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Spread the love

Στην Τούμπα διεξάγεται το πρώτο ντέρμπι της νέας σεζόν ..ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά”   έχει τρία στα τρία και μοιράζεται με τον Ολυμπιακό την κορυφή. Δεν έχει θέλξει με την απόδοση του αλλά παίρνει νίκες.. Επικράτησε 3-2 του Πανσερραϊκού στην Τούμπα,  2-0 του Παναιτωλικού και πάλι εντός, και έκανε επαγγελματική νίκη στο Περιστέρι (1-2). Κόλει και Μπακαγιόκο είναι εντός στα πλάνα του Λουτσέσκου αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει κάποιος από τους δύο. Κομβικό κομμάτι η μεσαία γραμμή με τους  Μαντί Καμαρά  -Οζντόεφ να παλεύουν για μία θέση. Εκτός ο Μπράντον Τόμας.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, έχει ξεκινήσει άσχημα. Ηττα εντός απο τον Αστέρα, νίκη  δύσκολη επί του Λεβαδειακού εντός και γκέλα 2-2 στην ουδέτερη Λεωφόρο με την Καλλιθέα.  Μεγάλη η γκρίνια για τον Αλόνσο  που παίζει το κεφάλι του στο εν λόγω ματς.  Νέο πρόσωπο ο Ουνάι που θα ξεκινήσει απο τον πάγκο, ερωτηματικό η τριάδα στη μεσαία γραμμή με Αράο-Μακσίμοβιτς και τους Τσέριν- Μπακασέτα να ερίζουν για μία θέση. Πρεμιέρα στη Σούπερλιγκ και για τον Ινγκασον που θα παίξει κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Προϊστορία: 5-3-2 στα τελευταία 10, πέρσι 2-1 και 4-1..

Εκτίμηση: Το Χ ημίχρονο μοιάζει φυσιολογικό όπως και τα 9.5 κόρνερ. Απο κει και πέρα μου έχει καθίσει ο Μαντί σαν σκόρερ πιθανός και θα πήγαινα ,απο τον Παναθηναϊκό με τον Τετε… Λογικό γκολ γκολ.

(Visited 539 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x