ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

La Liga: Mαγιόρκα – Σοσιεδάδ

La Liga: Mαγιόρκα – Σοσιεδάδ
Spread the love

Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα και μάλιστα εντός έδρας με αποτέλεσμα να έχουν χάσει έδαφος αναφορικά με τους στόχους τους

Η Μαγιόρκα ηττήθηκε εντός έδρας από την Βιγιαρεάλ και έτσι έχει βρεθεί στην 11η θέση με 5 βαθμούς παρότι έχει αποσπάσει ισοπαλία εντός έδρας από την Ρεαλ με 1-1 μετρά μόλις μία νίκη σε 5 αγώνες στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας επί της Λεγκανές με 1-0 .

Eχει πετύχει 3 γκολ και έχει δεχθεί 4

Από την άλλη η Σοσιεδάδ ηταν αρκετά καλή με τη Ρεάλ στο Σαν Σεμπαστιάν το Σάββατο το βράδυ αλλά  ηττήθηκε με 2-0 με τα πέναλτι ι του Μπαπέ και του Βινίσιους και έτσι με ,μόλις 4 βαθμούς είναι στην 18η θέση ενώ έχει μόλις μία νίκη και μία ισοπαλία …. Οι 4 βαθμοί που έχει πάρει είναι όλοι εκτός έδρας .

Στην παράδοση του ματς οι δύο ομα΄δδς έπαιξαν πέρυσι 4 φορές με την Σοσιεδάδ να νικά την Μαγιόρκα με 2-1 και 1-0 και στα δύο ματς πρωταθλήματος αλλά για το κύπελλο ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 και σε συνδυασμό του 0-0 στην Μαγιόρκα αποκλείστηκε /

ξ Μαγιόρκα δεν θα έχει τους Ισπανούς Λάτο – Γιάμπρες – Μαφέο και Μπάουθα ενώ εκτός θα είναι και ο Βέλγος Βαν Ντερ Χέιντεν .

Η Σοσιεδάδ δεν θα έχει τον Ισπανό Μέντεθ , τον Τραορέ από το Μάλι και τον Ρώσο Ζακαριάν .

Θα πάμε με το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες

Πρόταση : γκολ – γκολ

(Visited 158 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x