ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ Καπ (3ος Γύρος ): Εβερτον-Σαουθάμπτον

Λιγκ Καπ (3ος Γύρος ):  Εβερτον-Σαουθάμπτον
Spread the love

Στο Γκούντισον Πάρκ , η Εβερτον κοντράρεται με τη Σαουθάμπτον σε ένα ματς με άρωμα Πρέμιερ Λιγκ.

Το Λιγκ Καπ , στον 3ο γύρο, έχει ένα ντέρμπι    ανάμεσα στα “Ζαχαρωτά” και τους “Αγίους”.  Οι γηπεδούχοι νίκησαν στον προηγούμενο γύρο  τη Ντονκάστερ με 3-0  και τα γκολ των Εντιαγέ -Μακ Νιλ και Μπέτο. Στο Πρωτάθλημα ξέκίνησε με τέσσερις ήττες ( δύο αρχικά από Μπράιτον 0-3 και Τότεναμ 3-0)και ψάχνει να βρεί τους πρώτους της βαθμούς  παίζοντας, εκτός έδρας, με τη Λέστερ. Εν συνεχεία έβγαλε αντίδραση αλλά το αποτέλεσμα ήταν ίδιο (2-3 από Μπόρνμουθ και  Αστον Βίλα ,3-2).

Ωστόσο ,πρώτα , λίγκ  κάπ είναι αυτό που προηγείται και  ο Ντάιτς αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές. Πάντως μπροστά η ποιότητα δεν χάνεται με Μπέτο-Χάρισον,Εντιαγέ, Μακ Νιλ.

Η Σαουθάμπτον, απο την άλλη,  είναι και αυτή  στο μηδέν στο Πρωτάθλημα με ήττες απο Νιουκαστλ και Νότιγχαμ(1-0 και 0-1) αλλά  και δύο πιο βαριές απο Μπρέντφορντ(3-1) και Μάντστσεστερ Γιουν (0-3).

Στον προηγούμενο γύρο έκανε σπουδαία εμφάνιση αποκλείοντας την Κάρντιφ στην Ουαλία (3-5). Εκτός ο τιμωρημένος στόπερ ,Στίβενς.

Προϊστορία: 11-6-1 στα πιο πρόσφατα με διπλό το 2019(1-2)  για την Πρεμιερ..Το 2018 στο Λίγκ Καπ είχαμε 1-1 ισοπαλία αλλά πρόκριση Σαουθάμπτον. 

Εκτίμηση: Το ματς ξςκινάει απο γκολ γκολ .Από κει και πέρα παίζει ρόλο και το γόητρο..

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ 

(Visited 221 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x