Spread the love

Ενδιαφέρουσα κόντρα στο “Μαρκαντόνιο Μπεντεγκόντι” αναμεσα σε δυο ομάδες που έχουν μπει δυνατά στο νέο καμπιονάτο…

Η Ελλάς Βερονα την περασμένη αγωμιστικη ηττήθηκε δυσκολα εκτος έδρας απο τη Λάτσιο με 2-1 με το τελικό σκορ να εχει διαμορφωθει απο το 20ο λεπτο, είχε ισοφαρίσει προσωρινα στο 7ο λεπτο ο φορ Τένγκστεντ. Δεν διαχειρίστηκε καλά το ματς, δεν απείλησε ιδιαίτερα για νεα ισοφάριση. Ο κοουτς Πάολο Τζανέτι ηταν παικτης της Τορινο προ 15ετιας για περιπου τέσσερις σεζον.

Με γκολ των Τένγκστεντ και Τσατσουα ειχε περασει νικηφορα με 2-0 απο την έδρα της Τζενοα την παμεσως προηγουμενη αγωνιστικη. Συνολικα φετος στο πρωταθλημα εχει δυο νικες και δυο ηττες, η πρωτη απο αυτες ο θριαμβος εντος έδρας με 3-0 επι της Ναπολι στη πρεμιερα! Αρκετά προβλήματα για τον Τζανετι με τους Σουσλόφ, Ντούντα, Χαρουί και Φρέζε να μενουν εκτός. Βασικος και παλι ο Κυπριο μεσοεπιθετικός Γρηγόρης Κάστανος.

Απο την άλλη μεριά η Τορινο του Πάολο Βανόλι (παίκτης της Βερονα στη δεκαετια του ‘90!) δειχνει καποια αστάθεια τωρα τελευταια με χαρακτηριστικο παραδειγμα το πιο προσφατο παιχνιδι της με τη Λετσε εντος έδρας. Μετριοτατη αποδοση, προβληματα στην αναπτυξη και εμεινε στο 0-0, θα μπορουσε να εχει χασει και το ματς!

Παραμενει ωστοσο αήττητη η ομάδα του Βανόλι με δυο νικες (1-0 Βενετσια εκτος, 2-1 Αταλαντα εντος) και δυο ισοπαλίες. Στην πρεμιέρα ειχε φερει 2-2 εκτος με Μιλσαν αν και νικουσε ως το 89’. Αποντες με τραυματισμους οι Βόιβοντα, Βλάσιτς και Σχουρς, οι δυο τελεταιο δεν εχουν παιξει καθολου φετος..

Προϊστορία: Υπερισχύει η Τορίνο στο «Μπεντεγκόντι» (9-13-15)

Hellas Verona: Montipo; Daniliuc, Coppola, Dawidowicz; Tchatchoua, Belahyane, Silva, Lazovic; Livramento, Kastanos; Tengstedt

Torino: Milinkovic-Savic; Walukiewicz, Maripan, Masina; Lazaro, Ricci, Linetty, Ilic, Sosa; Adams, Zapata

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 γκολ (5 στα 5 επισημα φετος η Βερονα)

(Visited 238 times, 8 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x