ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Μιγιονάριος – Φορταλέζα

Κολομβία: Μιγιονάριος – Φορταλέζα
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την συμμετοχή στα πλέι οφ αυτή ανάμεσα στη Μιγιονάριος και την ισόβαθμη της Φορταλέζα στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά, λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Κλαουσούρα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι οκτώ πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας του φετινού Κλαουσούρα συνεχίζουν στα πλέι οφ, εκεί όπου σχηματίζουν δύο ομίλους των τεσσάρων, με τις νικήτριες αυτών στην συνέχεια να διεκδικούν τον τίτλο σε διπλό τελικό. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων, στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και ακολούθως τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Ήττα με 1-2 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της πρωτοπόρου Αμέρικα Κάλι, με τη Μιγιονάριος με το αποτέλεσμα αυτό στην 5η θέση. Στο +3 πλέον από την 9η στον βαθμολογικό πίνακα και εκτός πρώτης οκτάδας Ριονέγκρο, σημειώνοντας, πως είχε προηγηθεί και ο αποκλεισμός στην φάση των «16» του κυπέλλου στην έδρα της νικήτριας του Απερτούρα, Μπουκαραμάνγκα.

Στην αντίπερα όχθη, αποκλεισμός στην διαδικασία των πέναλτι στην έδρα της Ντεπορτίβο Κάλι στην φάση των «16» και για τους φιλοξενούμενους, με την Φορταλέζα πάντως να δείχνει σημάδια αντίδρασης με τέσσερις πολύτιμους βαθμούς σε δύο ματς που ακολούθησαν για το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα, 1-1 αρχικά στην έδρα της πρωτοπόρου Αμέρικα Κάλι, ενώ 3-1 ακολούθως φιλοξενώντας την Τζαγκουάρες, όντας πλέον στην 7η θέση, ισόβαθμη της σημερινής της αντιπάλου και σε τροχιά πλέι οφ, ενώ και με σημαντικό «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη της συνολικής βαθμολογίας.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Μιγιονάριος, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Φορταλέζα, με 3-2 το 2016, 1-0 το 2019 και 3-0 το 2022.

Με μια πρώτη γρήγορη ματιά, το 1,70 που συνοδεύει τη Μιγιονάριος είναι, τηρουμένων των αναλογιών, ελκυστικό. Παρ’ όλα αυτά, θα προτιμήσω να ρισκάρω με το 2,25 του Over 2,5 ακόμα και αν δεν επαληθευτεί, καθώς η Φορταλέζα στα τελευταία ματς έχει έφεση στο σκοράρισμα, ενώ εκτιμώ πως δεν θα είναι και εύκολη λεία για την σπουδαία ομάδα της Μπογκοτά.

(Visited 901 times, 126 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x