ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Women’s Champions League: Σεντ Πολτεν – Μαν.Σιτι

Women’s Champions League: Σεντ Πολτεν – Μαν.Σιτι
Spread the love

Η αναμέτρηση μεταξύ Σεντ Πολτεν – Μαντσεστερ Σιτι για την δεύτερη αγωνιστική του UEFA Women’s Champions League εχει …ξεκάθαρο φαβορι…

Η γηπεδούχος Σεντ Πόλτεν αν και παραδοσιακά ισχυρή στην αυστριακή λίγκα, θα αντιμετωπίσει μια πολύ πιο δυνατή ομάδα απόψε. Πρωτοπορος εντος συνόρων, νικησε το Σάββατο με 3-0 εντός τη Λουστανάου. Στην πρεμιέρα των ομίλων γνωρισε την ήττα απέναντι στη Χάμαρμπι με 2-0 εκτος έδρας.

Αυτα ήταν η πρώτη επισημη ήττα της μετά τον περασμένο Ιανουάριο οταν ειχε χασει 2-1 απο τη Νορρβηγική Μπραν παλι για το Women’s Champions League! Αποψε η Σεντ Πολτερν θα χρειαστεί να δείξει αμυντική συνέπεια για να αντιμετωπίσει την ταχύτητα και τη δημιουργικότητα της Σιτι.

Από την πλευρά της η Μαν.Σιτι ξεκίνησε …δυναμικά τον ομιλο με νίκη επί της Μπαρτσελόνα με 2-0 χάρη στα γκολ των Ναόμι Λέιζελ (αργοτερα βγήκε λόγω τραυματισμού) και Καντια Σόου. Η δεύτερη σκοραρε και τα δύο γκολ στην εκτος έδρας νίκη-ανατροπή 2-1 μέσα στην έδρα της Λίβερπουλ πριν λιγες μέρες.

Με τη νικη αυτές τα κορίτσια της Σίτιείναι μόνες πρώτες στην κορυφή της εγχώριας βαθμολογίας. Η ομάδα του Ουαλού προπονητή Γκαρεθ Τέιλορ αναμένεται να στηριχθεί στην επιθετική γραμμή της, με παίκτριες όπως Καντια Σόου, Άννα Σμιθ και Λίζα Μακ.

St Polten Women: Schluter, Krizaj, Vracevic, Klein, Wenger; Mikolajova, Hillebrand, Dubcova; Madl, Mattner-Trembleau, Pekel

Manchester City Women: Yamashita; Casparij, Aleixandri, Greenwood, Ouahabi; Park, Hasegawa, Roord; Fowler, Hemp, Shaw

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 & 2-3 γκολ (Εναλλακτικο το 2 & N/G)

(Visited 61 times, 61 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x