Champions League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Women΄s Champions League: Άρσεναλ- Βαλερένγκα

Women΄s  Champions League: Άρσεναλ- Βαλερένγκα
Spread the love

Στο Emirates η Άρσεναλ υποδέχεται την Βαλερένγκα με στόχο να πετύχει την “παρθενική” της νίκη στον θεσμό μετά την βαριά ήττα που γνώρισε στο Μόναχο από την Μπάγερν με 5-2!

Οι Λονδρέζες έχουν μείνει τρία διαδοχικά παιχνίδια δίχως νίκη αφού εκτός από την βαριά ήττα στην Βαυαρία μετράνε μια “λευκή” ισοπαλία απέναντι στην Έβερτον και μια ήττα από την Τσέλσι στο πιο πρόσφατο τοπικό ντέρμπι με 1-2.

Μάλιστα η διοίκηση αποφάσισε μετά από μια μια πετυχημένη τριετία, όπου συμπεριλάμβανε back to back τις κατακτήσεις του League Cup το 2023 και 2024, να λύσει την συνεργασία της με τον Σουηδό προπονητή Γιόνας Έντεβαλ και έτσι στον πάγκο απόψε θα κάτσει η μέχρι πρότινος βοηθός του η Δανέζα Ρενέ Σλάιγκερς.

Η Βαλερένγκα είναι η δεύτερη μόλις ομάδα , η πρώτη είναι η Ρόζενμποργκ, που εμφανίζεται σε φάση ομίλων στην διοργάνωση έχοντας περάσει νωρίτερα στην φάση των προκριματικών την Φαρούλ από την Ρουμανία και την Άντερλεχτ με χαρακτηριστική άνεση.

Δυστυχώς για την Βαλερένγκα η πρεμιέρα της στον θεσμό δεν ήταν καλή αφού ηττήθηκε με 1-0 από την πιο έμπειρη Γιουβέντους εντός έδρας.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα το πρόσφατο άνετο 3-0 επί της Λιν την διατήρησε στην πρώτη θέση και μάλιστα με 9 βαθμούς διαφορά από τους διώκτες της ενώ απομένουν μόλις τέσσερις αγώνες ακόμη για να παίξουν.

Αρσεναλ: (4-3-3): Manuela Zinsberger, Catley, Rafaelle, Williamson, Maritz, Walti, Little, Maanum ,Russo, Foord, McCabe

Βαλερένγκα (4-2-3-1) : D’Angelo ,Jensen, Christensen, Thomsen, Thomsen ,Stefanović, Tennebø, Bjørnebo ,Godo, Tvedten, Saevik

Σημαντικά στατιστικά:

Άρσεναλ: Έχει υψηλή δημιουργία επικίνδυνων φάσεων και μεγάλη ακρίβεια στις προσπάθειες στην εστία.

Βαλερένγκα : Περιορισμένες ευκαιρίες στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, με μέσο όρο 1 γκολ ανά αγώνα και αδύναμη άμυνα.

Προβλέψεις:

  • Πιθανό σκορ: Άρσεναλ- Βαλερένγκα 3-0
  • Πιθανές σκόρερ: Russo, McCabe ( Άρσεναλ)
  • Συνολικά γκολ: Πάνω από 2,5
  • Ποσοστό βεβαιότητας: 80% για νίκη της Άρσεναλ

* Σε κακό φεγγάρι οι γηπεδούχες αλλά υπερτερούν σε εμπειρία και ποιότητα των αντιπάλων τους οι οποίες ωστόσο με 12/13 νίκες στα δικά τους τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις είναι σε καλό momentum.

Ωστόσο η Άρσεναλ στα προκριματικά απέκλεισε την άλλη ομάδα από την Νορβηγία στον θεσμό την Ρόζενμποργκ και υπό το καθεστώς του σοκ της απομάκρυνσης του προπονητή θα βγάλει αντίδραση και θα το πάρει το ματς απόψε. Καταλήγω στο combo του Άσου με τα πάνω από δυο τέρματα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Over 2,5

 

(Visited 73 times, 73 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x