ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Women’s Champions League: Γαλατάσαραϊ – Ρόμα

Women’s Champions League: Γαλατάσαραϊ – Ρόμα
Spread the love

Δεύτερη μέρα της 2ης αγωνιστικής για το γυναικείο Champions League και η Γαλατάσαραϊ υποδέχεται σήμερα (17/10, 19:45) στο γήπεδο «Ατατούρκ» την Ρόμα, για τον Α’ όμιλο.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με Λυών, που είναι στην πρώτη θέση του ομίλου μετά την επικράτηση επί της τούρκικης ομάδας με 3-0 και τη Βόλφσμπουργκ που είναι στην τρίτη θέση μετά την ήττα της από την Ρόμα με 1-0 στην πρώτη αγωνιστική.

Η Γαλατάσαραϊ έχει παίξει μόλις 4 παιχνίδια στην φετινή σεζόν, ενώ οι περισσότερες ομάδες στην Τουρκία έχουν ολοκληρώσει και την 6η αγωνιστική και έχει πραγματοποιήσει 3 νίκες και μία ήττα. Βρίσκεται στην 6 θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς, αφού ηττήθηκε βέβαια από την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε.

Από την άλλη πλευρά η Ρόμα δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά την σεζόν στην Ιταλία και βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος, μετά από τις 6 πρώτες αγωνιστικές, με μόλις 9 βαθμούς. Η ήττα από την Γιουβέντους, αλλά και οι τρεις ισοπαλίες με Ίντερ, Σασουόλο και Λάτσιο της έχουν στερήσει αρκετούς βαθμούς. Βέβαια η νίκη της επί της Βολφσμπουργκ στo πρώτο φετινό παιχνίδι της στο Champions Legaue την φέρνει στην 2η θέση του ομίλου, έστω και προσωρινά.

Προβλέψεις και πιθανές σκόρερ

Η Ρόμα θεωρείται φαβορί, με τις παίκτριες Manuela Giugliano και Valentina Giacinti να είναι από τις πιο επικίνδυνες για την αντίπαλη άμυνα, ενώ για τη Γαλατασαράι, η Esra Erol και η Didem Karagenç μπορούν να κάνουν τη διαφορά αν βρουν κενά στην άμυνα της αντιπάλου.

XGoals και τακτικές

Η Ρόμα αναμένεται να έχει μεγαλύτερη κατοχή και να δημιουργήσει περισσότερες επικίνδυνες φάσεις, ενώ η Γαλατασαράι μπορεί να στηριχτεί σε αντεπιθέσεις. Αναμένεται ότι η Ρόμα θα έχει περισσότερες ευκαιρίες με βάση το xG (αναμενόμενα γκολ), αλλά η Γαλατασαράι μπορεί να αιφνιδιάσει κυρίως με στημένες φάσεις.

Στοιχηματικές αποδόσεις

Η Ρόμα δίνεται φαβορί με χαμηλότερες αποδόσεις για νίκη φυσικά. Επίσης, οι πιθανότητες να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι αρκετά υψηλές, καθώς η Γαλατασαράι θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας και οι Ιταλίδες την επιθετική δεινότητα.

Πιθανές ενδεκάδες

Γαλατασαράι (4-3-3):

  • Τερματοφύλακας: Didem Karagenç
  • Αμυντικοί: Benan Altıntaş, Didem Erol, Esra Erol, Hande Yılmaz
  • Μέσοι: Arzu Karabulut, Kristina Bakarandze, Emine Esen
  • Επιθετικοί: Catalina Usme, Hapsatou Diallo, Andrea Stašková

Ρόμα (4-2-3-1):

  • Τερματοφύλακας: Camelia Ceasar
  • Αμυντικοί: Lucia Di Guglielmo, Elena Linari, Moeka Minami, Hawa Cissoko
  • Μέσοι: Saki Kumagai, Manuela Giugliano, Giada Greggi, Giulia Dragoni
  • Επιθετικοί: Valentina Giacinti, Emilie Haavi

Πρόταση: under 3.5 (1.68)

(Visited 50 times, 50 visits today)
About Author

Χρυσουλα Μουρτίκα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x