ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Premier League : Μπόρνμουθ- Άρσεναλ

Premier League :  Μπόρνμουθ- Άρσεναλ
Spread the love

Στο Vitality η Μπόρνμουθ υποδέχεται την Άρσεναλ με τα “κεράσια” να θέλουν να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στο King Power από την Λέστερ (0-1) ενώ οι “κανονιέρηδες” από την δική τους πλευρά ξέρουν πως με “τρίποντο” ενδεχομένως να σκαρφαλώσουν και στην κορυφή της βαθμολογίας εάν και εφόσον η Λίβερπουλ σκοντάψει απέναντι στην Τσέλσι.

Οι γηπεδούχοι έχασαν από την Λέστερ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική και αυτή ήταν η 3η ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια για την ομάδα του Ιραόλα με τα δυο από αυτά βέβαια να είναι απέναντι σε Τσέλσι και Λίβερπουλ.

Μπορεί η διαφορά τους να είναι μόλις στο -3 από την 8η Φούλαμ αλλά η 13η θέση παραμένει να είναι άβολη για τα δεδομένα και την δυναμική της ομάδας τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια.

Γενικά απέναντι στους “μεγάλους” παραδοσιακά έχουν πρόβλημα αφού είναι χαρακτηριστικό πως καμία από τις 10 τελευταίες νίκες τους δεν ήλθε κόντρα σε ομάδα που κατατάσσεται στην λεγόμενη Big 6.

Οι Λονδρέζοι προέρχονται από το 3-1 επί της Σάουθαμπτον την περασμένη αγωνιστική πριν την διακοπή και πλέον αριθμούν 5/7 νίκες από την εκκίνηση του πρωταθλήματος και είναι αήττητοι.

Το να γίνεται στην παρούσα φάση κουβέντα για τους Invincibles είναι τουλάχιστον βιαστικό αλλά η τωρινή ομάδα του Αρτέτα έχει συμπληρώσει 16 σερί ματς δίχως ήττα σε όλες τις διοργανώσεις αφού η τελευταία ήταν στο Μόναχο τον περασμένο Απρίλιο εναντίον της Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του Champions League. Αν δε επικρατήσουν θα φτάσουν τις 2000 νίκες στην κορυφαία κατηγορία.

Περισσότερες αριθμεί μόνο η Λίβερπουλ.

Προϊστορία: Το 3-0 με το οποίο επικράτησε η Άρσεναλ της Μπόρνμουθ στο Emirates τον περασμένο Μάιο είναι η 4η συνεχόμενη νίκη των “κανονιέρηδων” επί της συγκεκριμένης ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις . Είναι δε χαρακτηριστικό πως σε αυτό το νικηφόρο “καρέ” η ομάδα του Αρτέτα έχει σκοράρει τουλάχιστον 3 γκολ ανά 90λεπτο.

* Οι φιλοξενούμενοι ακόμη και με πιθανές απουσίες βασικών παικτών όπως είναι ο Χάβετζ, ο Μαρτινέλι και ο Πάρτεϊ συνεχίζουν να υπερτερούν και σε ποιότητα και σε ταχύτητα των αντιπάλων τους. Ποντάρω λοιπόν στο Combo του 2ιπλου με το Over 1,5 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η σχετική απόδοση είναι κοντά στον διπλασιασμό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 1,5

(Visited 573 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x